Zasłużony ArcyBM Opublikowano 26 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 1. Imię: Adrian 2. Wiek: 25+ 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 4-6 godzin to zakres ustalony, może przekraczać granicę. Na forum jestem każdego dnia i spędzam również na nim wiele czasu, z reszta jak widać. 4. Co chciałbyś zmienić: Chciałbym nadać koloru tym wyblakłym miejscom, upiększyć to piękno, które już jest. Do zmieniania z funkcji moderatora nie jest dużo, ewentualnie porządek w działach, sortowanie i te sprawy, o których głównie się zapomina. 5. W czym chciałbyś pomóc: Obecność i szybka pomoc graczom/osobom z forum, które ewidentnie nie mogą sobie poradzić. Zamykanie, wyrzucanie do kosza niepotrzebnych, starych, przedawnionych tematów. Kontrolowanie przestrzegania regulaminu przy wypowiedziach forumowiczów odnośnie danego postu. Chciałbym wprowadzić pewien komfort, żeby nikt się nie gryzł po piętach. 7. Staż na forum: 2 lata moje konto istnieje na sieci, z właścicielem znam się dłużej i dłużej byłem ku jego boku. Aktualny czas, który spędziłem online na forum, to: 14d 23h 18m 24s 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Oczywiście, zacząłem swoją przygodę jako pierwszy moderator w życiu właśnie tu. Mimo bycia na przegranej pozycji, bez doświadczenia, pomocy, sam wspiąłem się na górę. Załapałem z czym to się je, zawsze miałem pracę dobrze wykonaną, nigdy nie było żadnych skarg odnośnie pracy, ludzie lubili ze mną współpracować, jestem znany z tej rangi, oraz myślę, że jest mi ta ranga słusznie szanowana. Domyślam się jako, że są już wybrani opiekunowie na dd2#2, to moje podanie ewidentnie będzie zamknięte. Jeśli tam już nie trzeba pomocy, spróbuję tutaj. Pozdro! Minimalnie 18 lat, 10 dni online, Minimalnie 300 postów, Rozpoznawalność oraz aktywność, Znajomość ortografii i zasad pisowni, Wysoka kultura osobista, (zaraz znikną)Brak ostrzeżeń na koncie. #edit. @ Kacperek Dla Twojej wnikliwości, informuję, że gdyby nie ja, to te podanie dalej by stało. Umieściłem w tym podaniu informacje o tamtym, w tamten dział mało co ludzi w chodziło. Z resztą sam widzisz, zniknął z listy i była to dobra decyzja. W tym przypadku nie ma "zgarnij najwięcej", obrałem jeden kurs, nie powiódł się. Obieram drugi, próbuję do niego dążyć. Chyba tak to działa w życiu? Pozdrawiam 1 2 3 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 26 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 +wiek +Staz na forum +Jest znany na sieci +podanie +chęci +Spełnia wszystkie wymagania Ogólnie jestem za daniem szansy warny odrobisz i będzie dobrze Życzę powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 26 Października 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 jak najbardziej na TAK +Wiek ++Doświadczenie +Staż na forum +Rozpoznawalny +Zjarana mordka +Chęć pomocy +Aktywny +Podanie schludnie i czytelnie napisane Trzymam kciuki mordko, POWODZENIA ŻYCZĘ! 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 26 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Jestem na TAK! +Wiek +Wymagania +Doświadczenie +Staż +Znany Powodzonka! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 26 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 No chyba najlepszy kandytat jak na te chwilę + znany + wiek + staż + doświadczenie + wymagania + chęci + bez problemowy + ortografia + Brać Wybierać I Niczego Nie Żałować 1 Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 26 Października 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 No to lecimy: +Wiek +Znany +Chęci +Staż +Doświadczenie +Ortografia Na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 27 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Na nie -Moderator nie powinien mieć żadnego ostrzeżenia i jego zadaniem jest świecić przykładem. -Pisałeś podanie na opiekuna serwera, a one zostało odrzucone kilkanaście godzin temu. +aktywność 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 27 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 +wiek +staż +aktywność +doświadczenie Na TAK. pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik flyz11 Opublikowano 28 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Okres próbny +wiek -Co dopiero pisałeś podanie na opiekuna serwera +chęci +doświadczenie +staż 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ #WakeUpVac Opublikowano 28 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Okres próbny +wiek +znany i lubiany +/- więcej spędza czasu na forum jak na serwerze +staż +doświadczenie Ogólnie co do podania na opiekuna dd2#2, były 3 podania, to że mnie i vortexa przyjęli, to nie ujmuję doświadczenia ani umiejętność arcemu borowikowi. Nie mogli nas wszystkich wziąć pozdrawiam z fartem mordo 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 30 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 No wypowiadam się tak podanie przykuwa uwage + wiek + +staż +- czasami brakuje ci kultury mordo +chęci okres probny 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 2 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 + Wymagania + Popełniłeś już tę rolę na forum, więc wiesz z czym to się je +/- Zmienilbym nieco twój język na czatboxie, wiem że potrafisz się dostosować + Staż na forum Jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik CS BADBOY Opublikowano 4 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Lecimy +wiek +staż +wymagania +chęci +podanie jest pięknie napisane bezbłędnie oraz ort nie grzeszysz jestem na TAK <3 !!!! Powodzenia mordeczko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik pokio Opublikowano 4 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 +Wiek +Znany +Chęci +podanie +staż Ode mnie masz tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Br0k3n Opublikowano 5 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 A będę na tak +Wiek +Znany, lubiany +Doświadczenie +Staż +Aktywność na forum 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 5 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Myślę, że można dać szanse + Wiek + Staż + Aktywność +/- kultura na chatboxie 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 5 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 +Wiek +Znany +Chęci +podanie można dać szanse 1 Odnośnik do komentarza
Moderator T Mis Bim Opublikowano 10 Listopada 2020 Moderator T Moderator T Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Jestem na Tak +Wiek +ładnie rozpisane podanie +Chęci +Staż +Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BrakSumienia Opublikowano 11 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Jestem jak najbardziej na tak. Duża aktywność, wiek, staż, chęci, doświadczenie, schludne podanie, życzę powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 12 Listopada 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Jak najbardziej na - TAK ! + wiek + aktywność + sama chęć pełnienia danej funkcji + otwarty, bezkonfliktowy Czemu nie? Mój głos masz na - TAK ! 1 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Premium r1z0. Opublikowano 12 Listopada 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 TAK, + Wiek + Doświadczenie + Aktywność 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ brook1yn. Opublikowano 12 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Jestem na tak ! Wiek + Aktywność na forum + Chęci do pracy z innymi moderatorami + Wymagania + Chłopak widać , że się stara i chciałby pomóc w ogarnięciu forum. Arcy jest bardzo przyjazny i pomocny. Innym moderatorom pomoc się przyda Powodzenia Mordko. Pięknie napisane podanie 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 12 Listopada 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Przyjmuję na okres próbny 2tygodni 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 12 Listopada 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi