Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

ZjemCiBabke

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Propozycja jest taka żeby usunąć parę mapę takie jak:jail_rzboisko, jail_Mrufka, jail_anka, jail_farm ponieważ te mapy są do kitu nie ma gdzie iść na mapę, bugują się tekstury, a jeżeli chodzi o jail_rzboisko to mapa do usunięcia kompletnie nie wiem po co ona jest, nie ma gdzie się ruszyć jedynie można pograć w piłkę ale strażnik by się nudził jakby miał ciągle na piłkę chodzić. 

• Street Strefa Family

ja również, zostawiłbym tylko najbardziej grywalne mapki ;] 

1508237112_sygnaturapub70v2.png.3fd52eaf47361a7d2a494e9f4168ef85.png

PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL

Pozdrawiam,

PUB7O

• Użytkownik

Nie kumam czemu chcesz by usunięto mapy takie jak jail_mrufka i jail_farm. Przecież te mapy mają sporo atrakcji, mrufka to mała mapa ale za to sporo pomieszczeń z zabawami z kolei farm to ogromna mapa i nigdy nie widziałem żeby ktoś w ciągu 30 minut skorzystał ze wszystkich zabaw mapy bo po prostu nie starcza czasu.

Do wywalenia jest mapa jail_especial_v2 - jedyne pomieszczenie to terrarium i trzeba na każdej rundzie wpisywać kod(8279531640) żeby przejść na reszte mapy.

ldFNc26.png

• Użytkownik

Jak dla mnie jest za dużo map typu  jail_facebook. Chyba 3 są. Dodatkowo usunąć należy jail_especial_v2 . Jeszcze jest 1 mapa, która się często buguje edytuje post jak przypomnę sobie jej nazwę.

• Użytkownik

Farm i boisko można usunąć, anke można zostawić, bo jest nawet w miarę grywalna a nawet z dużą ilością atrakcji, lecz gdyby mapa bardzo grywalna na naszym jb to był by głupi pomysł [Mowa o jail_mrufka_fix] Również można usunąc mapy które nie są grywalne np. jail_especial_v2 jail_killer_v1

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Właściciel

przyjeta.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]