Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

ZjemCiBabke

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Propozycja jest taka żeby usunąć parę mapę takie jak:jail_rzboisko, jail_Mrufka, jail_anka, jail_farm ponieważ te mapy są do kitu nie ma gdzie iść na mapę, bugują się tekstury, a jeżeli chodzi o jail_rzboisko to mapa do usunięcia kompletnie nie wiem po co ona jest, nie ma gdzie się ruszyć jedynie można pograć w piłkę ale strażnik by się nudził jakby miał ciągle na piłkę chodzić. 

• Street Strefa Family

ja również, zostawiłbym tylko najbardziej grywalne mapki ;] 

1508237112_sygnaturapub70v2.png.3fd52eaf47361a7d2a494e9f4168ef85.png

PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL

Pozdrawiam,

PUB7O

• Użytkownik

Nie kumam czemu chcesz by usunięto mapy takie jak jail_mrufka i jail_farm. Przecież te mapy mają sporo atrakcji, mrufka to mała mapa ale za to sporo pomieszczeń z zabawami z kolei farm to ogromna mapa i nigdy nie widziałem żeby ktoś w ciągu 30 minut skorzystał ze wszystkich zabaw mapy bo po prostu nie starcza czasu.

Do wywalenia jest mapa jail_especial_v2 - jedyne pomieszczenie to terrarium i trzeba na każdej rundzie wpisywać kod(8279531640) żeby przejść na reszte mapy.

ldFNc26.png

• Użytkownik

Jak dla mnie jest za dużo map typu  jail_facebook. Chyba 3 są. Dodatkowo usunąć należy jail_especial_v2 . Jeszcze jest 1 mapa, która się często buguje edytuje post jak przypomnę sobie jej nazwę.

• Użytkownik

Farm i boisko można usunąć, anke można zostawić, bo jest nawet w miarę grywalna a nawet z dużą ilością atrakcji, lecz gdyby mapa bardzo grywalna na naszym jb to był by głupi pomysł [Mowa o jail_mrufka_fix] Również można usunąc mapy które nie są grywalne np. jail_especial_v2 jail_killer_v1

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Właściciel

przyjeta.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]