Użytkownik ZjemCiBabke Opublikowano 26 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Propozycja jest taka żeby usunąć parę mapę takie jak:jail_rzboisko, jail_Mrufka, jail_anka, jail_farm ponieważ te mapy są do kitu nie ma gdzie iść na mapę, bugują się tekstury, a jeżeli chodzi o jail_rzboisko to mapa do usunięcia kompletnie nie wiem po co ona jest, nie ma gdzie się ruszyć jedynie można pograć w piłkę ale strażnik by się nudził jakby miał ciągle na piłkę chodzić. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 26 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Co Do Boiska i Farmy się zgadzam Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 27 Października 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 ja również, zostawiłbym tylko najbardziej grywalne mapki ;] PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Użytkownik TEZ Opublikowano 27 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Ankę można wywalić jest oryginalna wersja v1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 27 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Nie kumam czemu chcesz by usunięto mapy takie jak jail_mrufka i jail_farm. Przecież te mapy mają sporo atrakcji, mrufka to mała mapa ale za to sporo pomieszczeń z zabawami z kolei farm to ogromna mapa i nigdy nie widziałem żeby ktoś w ciągu 30 minut skorzystał ze wszystkich zabaw mapy bo po prostu nie starcza czasu. Do wywalenia jest mapa jail_especial_v2 - jedyne pomieszczenie to terrarium i trzeba na każdej rundzie wpisywać kod(8279531640) żeby przejść na reszte mapy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dexteross Opublikowano 27 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Jak dla mnie jest za dużo map typu jail_facebook. Chyba 3 są. Dodatkowo usunąć należy jail_especial_v2 . Jeszcze jest 1 mapa, która się często buguje edytuje post jak przypomnę sobie jej nazwę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 28 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Farm i boisko można usunąć, anke można zostawić, bo jest nawet w miarę grywalna a nawet z dużą ilością atrakcji, lecz gdyby mapa bardzo grywalna na naszym jb to był by głupi pomysł [Mowa o jail_mrufka_fix] Również można usunąc mapy które nie są grywalne np. jail_especial_v2 jail_killer_v1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik pokio Opublikowano 6 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 @ Trivor Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 6 Listopada 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi