Użytkownik∙ HEDOPIZGATOR;^ Opublikowano 27 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Nick z CS: Lolcia z benkartem na plecach Admin banujący: Merwin Serwer: [Only DD2 #2] StrefaSkilla.pl [ASYSTY | RANGI CS:GO][Skin MOD][FreeVipSteam] (de_dust2) Data zdarzenia: 27.10.2020 - 13:22:56 Opis sytuacji: W sumie wszedłem przywitałem się zapytałem czy znają lolcie i że ma brzuch o wadze 150kg i nie widzi swych stóp i nagle ban nie na 12h? nie powiedziałem że jego matce śmierdzi z ryja kutongiem ... Admin jakiś nowy co nie zna humoru na serwie i banuje bo to jakiś strażniknik teksasu Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3198 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 7 hours , 27 minutes and 40 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Lolcia z benkartem na plecach [AMXBans] Reason : ' ochlon ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 82377318 ' [AMXBans] Your IP : ' xxx ' 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 27 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Dostałeś 30 minut, bana przedłużałem do 12h na prośbę admina banującego. Cytat Elo wydłużył byś bana na 12 H ? Powód ładna wiązanka w moją stronę po daniu mu bana na 30 min za kulturę https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3198 @ Merwin ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Merwin Opublikowano 27 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Gracz dostał bana za kulturę po tym jak go otrzymał poleciała piękna wiązanka w moją stronę dlatego poprosiłem o wydłużenie bana z 30 min na 12h. Demka nie mam z tej akcji ale jest sporo świadków którzy potwierdzą wielkie zdolności poetyckie tego Pana ... Edit: Gościu a może przytoczysz wszystkie swoje słowa jakie powiedziałeś przed banem i po banie ? Bo udawanie niewiniątka ci słabo wychodzi. A do twojej wiadomości to nie jestem nowym adminem. I nie wiem jakie masz poczucie humory jak cie śmieszy rzucanie "kur*ami" na prawo i lewo oraz obrażanie. Jeśli ci to pomoże w zachowaniu kultury na serwie to tak możesz mnie uważać za strażnika Teksasu 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 27 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Ban przedłużony za wyzywanie admina, spotkałem się z tym nie raz. pozostało 3h nauczą cię one odpowieniego zachowania w stronę administracji jak i graczy ( przypominam, że nie każdy gracz jest pełnoletni i nie musi czytać tych plątanin radzę zostawiać takie coś dla siebie. ) Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 27 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi