Użytkownik∙ #WakeUpVac Opublikowano 27 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 UBT 1.6 czy UBT GO:UBT 1.6 Nick: Imię:Sebastian Wiek:24+ SteamID: STEAM_0:0:561682550 Znajomość AMXX*/SourceModa(1-10):7-8 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:od godziny 17 do 22,23 jak spać nie mogę to więcej w soboty, niedzielę od 8 do 10 godzin często wchodzę na strefe lecz gdy nie dzieje się nic po prostu wychodzę i za 10 ,15 minut znów sprawdzam nie nerfie godzin Kilka zdań o sobie: Cześć jestem Sebastian mam 24 prawie 25 lat, pracuje w godzinach 8-16. Mieszkam w małym miasteczku słynącym z piwa (Warka). Lubię grać w Cs'a, oglądać mecze zarówno te e-sportowe jak i sportowe. Obecnie pracuję na stanowisku laboranta w niewielkiej firmie z chemią budowlaną. Uwielbiam oglądać horrory jak i filmy akcji. Piszę też to podanie bo tak jak wyżej napisałem, chcę wesprzeć administrację mam spore ambicje, nie chce się ograniczać tylko na adminowaniu ale też rozwijać, uczyć się i doskonalić umiejętność. Zielone światło od Opiekuna UBT więc piszę podanie Na ile oceniasz swoją wiedzę/umiejętości w temacie AMXBans/SourceBans. (w skali 0-10): z bansem nie miałem styczność lecz myślę że to nic trudnego co do oceny demek około 1000 ov w cs go mam za sobą oglądanie graczy to też czasem nauka jak się ustawić , jaki kąt złapać aby dobrze piknąć więc lubię to robić (oglądać demka) skala 8-9 nikt nie jest doskonały ludzie nie maszyny mylą się Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Tak jak wyżej napisałem mam 1000 około ov w csgo lubię oglądać demka, myślę że potrafię demka rozpisać nie mam z tym problemów. Kontakt: steam, forum, fb dla zaufanych @ <olo>clar'2k20 pytałem opiekuna ubt dostałem zielone światło więc podanie wleciało 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Vortex991 Opublikowano 27 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Na TAK: + borowik nada się + wiek + chęci 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 27 Października 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 +Wiek +Znajomość AMXX +Podanie, zwięźle i na temat +Doświadczenie +Chęć pomocy Myślę, że pisanie teraz podania na ubt 1.6 nie jest odpowiednim pomysłem, gdyż nie ma tak wielkiego zapotrzebowania na ubt 1.6. Ogólnie jestem na tak :). 1 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 27 Października 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Jak najbardziej na TAK +Ambitny ++Doświadczenie +Tak jak kolega Vortex napisał, Borowik +Chęć pomocy w rozpisywaniu demek +/- Doświadczenie, ale człowiek uczy się całe życie Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 27 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Nadaje się do tej roboty, długo adminuje na serwerach, zna się na rzeczy. Jestem za!: + Wiek + Staż na forum + Znany + Dobra opinia + Zna się na identyfikowaniu cziterów, myślę, że zdjęcia i demka nie stworzą mu najmniejszego problemu. 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 27 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Na Nie Ostatni ubt sprawował się dobrze, ale nie był potrzebny 3 styknie - chęci + wiek + 1 Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Cóż. Po chwili namysłu pora na wypowiedź, prawda? Jestem za daniem ci szansy. Ale na Okres próbny Staż na forum jako całokształt wraz z aktywnością jest bardzo pokaźny. Wiek w twoim przypadku idzie w parze z dojrzałością, a na dodatek jesteś bezkonfliktowy. Jedynym, dość niewielkim mimo wszystko problemem jest nowy "kolorek", który niedawno uzyskałeś. Chodzi tylko i wyłącznie o to, czy dasz radę połączyć te 2 świeże stanowiska na raz. Jeśli tak, to świetnie. Jeśli nie, trochę gorzej. Gdybyś rangę Opiekuna DD2 uzyskał chociaż tydzień wcześniej nie miałbym się do czego przyczepić, ale tak jak mówię, to drobny szczegół. Powodzenia! Edit: @ <olo>clar'2k20 A ja myślałem że 3 Uszaty, Hard, i Jarl a gdzie 4 ??? 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 27 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Ogólnie to +wiek +chęci +/- doswiadczenie Byłbym za daniem szansy... lecz nie bez powodu wyrzucili sitmana Po prostu 4 ubt to za dużo. @ GENERAL ALADEEN Gdy sitman byl w ubt to łącznie było ich 4 (sitman, hard, uszaty, jarl) no i sitmana wyrzucili ponieważ 4 członek ubt nie był po prostu potrzebny no i skoro wyrzucili sitmana który radził sobie dobrze to po co im znów 4 członek ubt (wake up)? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 27 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 +wiek +chęci +staż na forum +już dosyć spore doświadczenie w byciu adminem Sitman został zdegradowany z powodu zbyt dużej ilości UBT, pytanie czy teraz jest potrzebny kolejny. Osobiście jestem na tak, lecz jeżeli aktualnie UBT nie jest potrzebny to na miejscu administracji zatrzymał bym to podanie na później. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 27 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Okres próbny +aktywność +chęci -doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik flyz11 Opublikowano 28 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Ja bym był za daniem szansy dlaczego? +wiek na plus ponieważ jesteś osobą dojrzałą i myślę że ogarniasz tą funkcję. +chęci, lecz jak już wspomniały osoby wyżej wystarczy ubteam. -Doświadczenie, lecz szybko byś się wyuczył. +staż na forum To więc podsumowując jesteś osobą odpowiednią na to stanowisko, lecz to administracja rozpatrzy podanie. Powodzenia! Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 28 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Na chwilę obecną forum nie potrzebuje 4 UBT, jeśli ekipa nie będzie wyrabiać z podstawową normą to na pewno rekrutacja będzie otwarta, Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 28 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi