Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

UBTEAM [Cs 1.6] - [#WakeUpVac]

#WakeUpVac

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

UBT 1.6 czy UBT GO:UBT 1.6

Nick: Imię:Sebastian

SteamID: STEAM_0:0:561682550

Znajomość AMXX*/SourceModa(1-10):7-8

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:od godziny 17 do 22,23 jak spać nie mogę to więcej w soboty, niedzielę od 8 do 10 godzin często wchodzę na strefe lecz gdy nie dzieje się nic po prostu wychodzę i za 10 ,15 minut znów sprawdzam nie nerfie godzin :)

Kilka zdań o sobie: Cześć jestem Sebastian mam 24 prawie 25 lat, pracuje w godzinach 8-16. Mieszkam w małym miasteczku słynącym z piwa (Warka). Lubię grać w Cs'a, oglądać mecze zarówno te e-sportowe jak i sportowe. Obecnie pracuję na stanowisku laboranta w niewielkiej firmie z chemią budowlaną. Uwielbiam oglądać horrory jak i filmy akcji. Piszę też to podanie bo tak jak wyżej napisałem, chcę wesprzeć administrację mam spore ambicje, nie chce się ograniczać tylko na adminowaniu ale też rozwijać, uczyć się i doskonalić umiejętność. Zielone światło od Opiekuna UBT więc piszę podanie :)

Na ile oceniasz swoją wiedzę/umiejętości w temacie AMXBans/SourceBans. (w skali 0-10): z bansem nie miałem styczność lecz myślę że to nic trudnego co do oceny demek około 1000 ov w cs go mam za sobą oglądanie graczy to też czasem nauka jak się ustawić , jaki kąt złapać aby dobrze piknąć :) więc lubię to robić (oglądać demka) skala 8-9 nikt nie jest doskonały ludzie nie maszyny mylą się 

Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Tak jak wyżej napisałem mam 1000 około ov w csgo lubię oglądać demka, myślę że potrafię demka rozpisać nie mam z tym problemów.

Kontakt: steam, forum, fb dla zaufanych

@ <olo>clar'2k20 pytałem opiekuna ubt dostałem zielone światło więc podanie wleciało 

• Lubię to! 1
  • Super 1

sy.png

• Junior Admin
Junior Admin

+Wiek

+Znajomość AMXX

+Podanie, zwięźle i na temat

+Doświadczenie

+Chęć pomocy

Myślę, że pisanie teraz podania na ubt 1.6 nie jest odpowiednim pomysłem, gdyż nie ma tak wielkiego zapotrzebowania na ubt 1.6.

Ogólnie jestem na tak :).

• Dzięki 1
  • Donator
DONATOR

Jak najbardziej na TAK

+Ambitny

++Doświadczenie

+Tak jak kolega Vortex napisał, Borowik :3

+Chęć pomocy w rozpisywaniu demek

+/- Doświadczenie, ale człowiek uczy się całe życie

Powodzenia! 

• Dzięki 1
  • Zasłużony

Nadaje się do tej roboty, długo adminuje na serwerach, zna się na rzeczy. Jestem za!:

+ Wiek

+ Staż na forum

+ Znany

+ Dobra opinia

+ Zna się na identyfikowaniu cziterów, myślę, że zdjęcia i demka nie stworzą mu najmniejszego problemu.

• Dzięki 1

image.png.2b4505a052c2c95eaf1396f4e04b1be2.png

Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl

Zapraszamy na nasze serwery!

Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!!

• Użytkownik

Na Nie 

Ostatni ubt sprawował się dobrze, ale nie był potrzebny :D 3 styknie -

chęci +

wiek +

• Dzięki 1

896d8a470e1c62b8gen.jpg

Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz.

Cóż. Po chwili namysłu pora na wypowiedź, prawda?

Jestem za daniem ci szansy. Ale na  Okres próbny

Staż na forum jako całokształt wraz z aktywnością jest bardzo pokaźny. Wiek w twoim przypadku idzie w parze z dojrzałością, a na dodatek jesteś bezkonfliktowy.

Jedynym, dość niewielkim mimo wszystko problemem jest nowy "kolorek", który niedawno uzyskałeś. Chodzi tylko i wyłącznie o to, czy dasz radę połączyć te 2 świeże stanowiska na raz. Jeśli tak, to świetnie. Jeśli nie, trochę gorzej. Gdybyś rangę Opiekuna DD2 uzyskał chociaż tydzień wcześniej nie miałbym się do czego przyczepić, ale tak jak mówię, to drobny szczegół.

Powodzenia!

Edit: @ <olo>clar'2k20 A ja myślałem że 3  Uszaty, Hard, i Jarl a gdzie 4 ???

• Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Ogólnie to 

+wiek

+chęci 

+/- doswiadczenie 

Byłbym za daniem szansy... lecz nie bez powodu wyrzucili sitmana

Po prostu 4 ubt to za dużo.

@ GENERAL ALADEEN

Gdy sitman byl w ubt to łącznie było ich 4 (sitman, hard, uszaty, jarl) no i sitmana wyrzucili ponieważ 4 członek ubt  nie był po prostu potrzebny no i skoro wyrzucili sitmana który radził sobie dobrze to po co im znów 4 członek ubt (wake up)? 

• Dzięki 1

olokorawawa.gif

• Użytkownik

+wiek

+chęci

+staż na forum

+już dosyć spore doświadczenie w byciu adminem

Sitman został zdegradowany z powodu zbyt dużej ilości UBT, pytanie czy teraz jest potrzebny kolejny.

Osobiście jestem na tak, lecz jeżeli aktualnie UBT nie jest potrzebny to na miejscu administracji zatrzymał bym to podanie na później.

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Okres próbny

+aktywność

+chęci

-doświadczenie

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Ja bym był za daniem szansy dlaczego?

+wiek na plus ponieważ jesteś osobą dojrzałą i myślę że ogarniasz tą funkcję.

+chęci, lecz jak już wspomniały osoby wyżej wystarczy ubteam.

-Doświadczenie, lecz szybko byś się wyuczył.

+staż na forum

To więc podsumowując jesteś osobą odpowiednią na to stanowisko, lecz to administracja rozpatrzy podanie.

Powodzenia!

• Zasłużony

Na chwilę obecną forum nie potrzebuje 4 UBT, jeśli ekipa nie będzie wyrabiać z podstawową normą to na pewno rekrutacja będzie otwarta, Pozdrawiam. 

• Przykro mi 1
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Podanie zostało rozpatrzone negatywnie.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]