Użytkownik vanisz Opublikowano 28 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Witam. Mam pewnien problem, a mianowicie fpsy. Chodzi o to, że jak gram np. w cs 1.6 albo w lola mam po 100-200fps stałe, 1 dzień nie grałem i mam ledwo 15 xd. Nic nie instalowałem, nic nie robiłem po prostu wbijam i takie low fpsy. Kompa czyściłem ale nic nie pomogło. Ktoś wie, czym to jest spowodowane? Za każdą pomoc dam plusika Pozdrawiam. naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 28 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Jak to w każdym przypadku robiłeś reinstala? 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 28 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Sprawdź temperatury, czy grafika i reszta jest odpowiednio zamontowana i czy wyświetla wszystkie podzespoły w panelu, spróbuj też reinstalować wszystkie sterowniki do grafy, bo może jakiś sterownik zablokował kartę poprzez próby OC na niższym taktowaniu. Na wszystkich ustawieniach graficznych, masz tyle samo klatek? Sprawdź też, czy nie masz wymuszonej synchronizacji pionowej. Nie miałeś od wczoraj żadnej aktualizacji systemu? Jak nic nie pomoże, spróbuj przywrócić ustawienia do wcześniejszego stanu komputera. Jeśli mówisz, że wcześniej było okej, to myślę, że to może rozwiązać problem. #EDIT Sprawdź, czy pod coolerem od procesora jest pasta termoprzewodząca. Nagły spadek fps z dnia na dzień, może być spowodowany błędami procesora. Miałem podobny problem, odstawiłem kompa na trochę, wróciłem i totalnie nic mi nie chodziło płynnie. Wina tkwiła w procesorze... Nie grzebałeś nic przy komputerze? Mogłeś też źle zamontować cooler i grzeje Ci sie procesor 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 29 Października 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Dobra, zaniosłem do mechanika i okazało się, że karta graficzna się coś tam popsuła, że się przegrzewa mocno itp. Została wymieniona, wszystko git Dziękuje wam za pomoc Temat do zamknięcia. naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 30 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi