Donator Dumbik Opublikowano 28 Października 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Witam, przychodzę z malutką propozycją. Mianowicie chodzi o to, aby do vipa (nie wiem czy w przypadku super vipa jest tak samo), dodać kevlar z hełmem, nie raz to ratuje życie, np: Chcesz kupić Deagla i ammo do niego, kevlar masz, ale bez hełmu Kupujesz zestaw: Ammo do usp/glocka, 2xflesh bądź defuse kit i 1 flesh, ale bez hełmu Przydaje się on w pistoletówce, gdzie dostaniesz strzał w głowę i celownik leci w kosmos - jesteś już na przegranej pozycji, zanim wróci on z podróży kosmicznej, Ty już będziesz martwy. Mam nadzieję, że pomysł przejdzie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Elo320.` Opublikowano 28 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Na nie, Cytat Chcesz kupić Deagla i ammo do niego, kevlar masz, ale bez hełmu Nie musisz kupować, automatycznie dostajesz po rozpoczęciu rundy Cytat Kupujesz zestaw: Ammo do usp/glocka, 2xflesh bądź defuse kit i 1 flesh, ale bez hełmu ^? Cytat Przydaje się on w pistoletówce, gdzie dostaniesz strzał w głowę i celownik leci w kosmos - jesteś już na przegranej pozycji, zanim wróci on z podróży kosmicznej, Ty już będziesz martwy. Według mnie już wystarczy svip z 2 skokami żeby serwer był p2w, a co dopiero jak dojdzie pelny kevlar dla kazdego vipa w pierwszej rundzie :v A jeżeli chodzi już w "mid game" żaden problem kupić go w sklepie, pieniądze masz bo przecież broń masz za darmo Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 28 Października 2020 DONATOR Autor Donator Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Teraz, R_U_Dumb napisał: Witam, przychodzę z malutką propozycją. Mianowicie chodzi o to, aby do vipa (nie wiem czy w przypadku super vipa jest tak samo), dodać kevlar z hełmem, nie raz to ratuje życie, np: Chcesz kupić Deagla i ammo do niego, kevlar masz, ale bez hełmu Kupujesz zestaw: Ammo do usp/glocka, 2xflesh bądź defuse kit i 1 flesh, ale bez hełmu Przydaje się on w pistoletówce, gdzie dostaniesz strzał w głowę i celownik leci w kosmos - jesteś już na przegranej pozycji, zanim wróci on z podróży kosmicznej, Ty już będziesz martwy. Mam nadzieję, że pomysł przejdzie Teraz, Elo320.` napisał: Nie musisz kupować, automatycznie dostajesz po rozpoczęciu rundy To nie #2, w pierwszej rundzie tego nie ma 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Elo320.` Opublikowano 28 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Godzinę temu, R_U_Dumb napisał: To nie #2, w pierwszej rundzie tego nie ma Jest, poczekaj chwilke na speecie po zmianie to Ci załaduje darmowego vipa Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 28 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Kevlar + hełm jest dla svipa / Kevlar dla vipa. Jaka byłaby różnica między svipem a vipem ? na początku rundy, w późniejszych etapach gry zarówno vip jak i svip posiada non - stop 16000$. Propozycje Odrzucam. Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 28 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi