Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 28 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Jaki był ostatni sen, który zapadł ci w głowę? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 28 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Śniło mi się, że jeden z kierowców z mojej firmy wraz z jedną klientką obrabiali firmę w której pracuję (XDDDD) i obezwładnili mnie oraz współpracowników Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 28 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Nie pamiętam raczej żadnego snu z ostatnich dni Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 28 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Jest problem bo nie pamiętam snów #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 28 Października 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Śniło mi się, że PiS nie łamie konstytucji 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 28 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 W sumie to próbuje sobie przypomnieć jakiś sen, ale mam w głowie pustkę. ? Pamiętam mój sen z dzieciństwa jak goniła mnie jakaś pani, wiem tyle że strasznie się balem ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ agvska Opublikowano 28 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Ja to raczej chciałabym zapominać XD Od kilku dni śni mi się, że ktoś mnie goni i ciągle uciekam ;v 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 29 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Mi tam się śni, że na kaynie wbiłem 800k ale i tak nie mogę wbić S albo S+ aby mieć na nim 7 lvl naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 29 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Beka bo nigdy nie pamiętam co mi się śni Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 29 Października 2020 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi