Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 28 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 @ GENERAL ALADEEN [P] Kto jest twoim największym internetowym ziomkiem? @ #WakeUpVac to ziomal [P] Masz rodzeństwo? Tak, brata Tomka. [P] Który serwer na sieci jest Ci najbardziej bliski? Wiadomo, że Only DD2 #2. Dzięki niemu tutaj jestem [P] Dlaczego jesteś rudy? To tylko pod światło :s [P] Jakie są trzy osoby na sieci które cię najbardziej wnerwiły i dlaczego? Takich rzeczy nie warto wyciągać publicznie [P] Czemu odszedłeś z Opiekuna DD2? Zwyczajnie byłem już tym zmęczony i nie sprawiało mi radości. [P] Skąd pomysł na nick Uszaty ? Od nazwiska @ daria. [P] dlaczego jesteś głupią kluchą? Żebyśmy się uzupełniali [P] kiedy będziesz jadł coś innego niż maczek? Nigdy! [P] kiedy oddasz mojego kota? Nigdy go nie dostaniesz! [P] gdzie jest film z driftów melexem? Muszę go chyba faktycznie nagrać! @ Kacperek [P] Kiedy stracisz ucho? Jak mi je dziobak urwie [P] Kiedy właściciel? Kiedy nie będę miał co robić z pieniędzmi [P] Stosujesz się do kodeksu karnego? No tak średnio bym powiedział. [P] Czy 2 to 5? Tak @ Andrzej. [P] Wymarzony samochód? Tesla Model S Spoiler [P] Ile masz wzrostu? 180cm [P] Czy mógłbyś zamieszkać za granicą? Myślę, że tak. Chociaż musiałbym jeszcze lekko doszlifować mój angielski. [P] W ilu językach potrafisz rozmawiać? W dwóch. Polski i angielski. [P] Znak zodiaku? Rybki @ Infeek [P] Pokażesz uszy? Może kiedyś! [P] Ile masz wzrostu? Masz wyżej [P] Gdzie, kiedy i dlaczego zrobiłeś swój pierwszy kolczyk? Nie mam żadnego i nie będę miał ;x [P] Wiesz co jest 5? Naajak! [P] Lewy TWIX czy prawy? Prawy, ja zawsze w prawo @ iksiu [P] gdzie pracujesz? W jednej z większych hurtowni sprzętu motoryzacyjnego. [P] z kim najlepiej się dogadywałeś ze "starej" ekipy administracji na dd2 #2 Zdecydowanie @ Aniaa ! [P] czy wrócisz kiedyś na opiekuna? Niewykluczone, jednak myślę, że nie prędko. [P] jesz płatki z mlekiem czy mleko z płatkami? Płatki z mlekiem! [P] pies czy kot? Pies. [P] dlaczego iksiu się pali? Ponieważ, jest borowikiem i wybłagał dobre sety [P] czy jest coś co chciałbyś zmienić na sieci? Póki co jest w porządku. Więcej serwerów by stykło [P] czemu jesteś borowikiem? Borowik to styl życia! @ Dusia [P] Wrócisz kiedyś na rangę opiekuna jakiegoś serwera? Możliwe! [P] Jakie masz plany na przyszłość? Zrobić studia, ogarnąć dobrą pracę, a później "iść na swoje" [P] Jakie masz pasje? Raczej nie mam żadnej konkretnej. Mam wiele zainteresowań, ale żadnego nie mogę nazwać pasją. [P] Ulubiona gra? CS i M&B Warband ^_^ [P] Wolisz uczyć się czy pracować? Pracować. [P] Ulubione danie? Schabowy zapiekany z pieczarkami i żółtym serem + Frytki i suróweczki! [P] Największy przypał w życiu? Raczej żadnego mega dużego nie miałem. Chyba, że przed rodzicami to chociażby wrócenie nawalonym jak szpak z 18nastki kuzyna XDDD [P] Ulubiony film/serial? Friends i Gra o Tron. [P] Domówka czy klub? Domówka rules! [P] Wymarzony zawód? Nie mam takiego ;x @ skowron 1. Imię Twojej pierwszej dziewczyny? Karolina. 2. Potrafisz zrezygnować z siebie dla kogoś innego? Potrafię. 3. Jakie są Twoje cechy charakteru? Leniwy, niepoważny, ambitny, odpowiedzialny. 4. Boisz się porażki, niepowodzeń? Tak, bardzo. 5. Twoje marzenia? Stała praca, rodzina i dom. 6. Twój najdziwniejszy sen? W sumie może nie najdziwniejszy, ale jak miałem 6 lat to śniło mi się, że pies dziadków mnie pogryzł i siedzi mi to ciągle z tyłu głowy, aż do dziś. 7. Ulubiony kolor? Czarny! 8. Co Cię motywuje? Pochwały oraz $$$ 9. Lubisz się bać? Nie! Na horrory mnie nikt nie namówi Edit. @ PepePanDziobak nominuję @ Vortex991 :DD 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka daria. Opublikowano 28 Października 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 No, wreszcie się przyznał publicznie, że jest leniwy. P.S. KOT I TAK BĘDZIE MÓJ! 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 28 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Hehe, ja tez zodiak rybki :~~~DD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Infeek Opublikowano 31 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Prawy TWIX smakuje lepiej ??? Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Listopada 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi