Użytkownik JohnP3lican Opublikowano 28 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 (edytowane) Nick: Frag eXecutors | John P3lican Imię: Michał Wiek: 14 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: NIE Doświadczenie z amx[1-10]: 6,5/10 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Frag eXecutors | JohnP3lican/54.38.58.82:27015/ NADROBIĘ Steam ID: 0:1:439873858 Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: TAK Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Bo myślę że jestem dobrym adminem znam amx i wgl jestem aktywny i jestem miły. Kontakt: Steam Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: TAK PROPONUJĘ NA OKRES PRÓBNY 2 TYGODNIE Edytowane 28 Października 2020 przez JohnP3lican 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 28 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Byłbym ewentualnie za, gdyby nie GT... Jestem na NIE: - Podanie to żart, jeśli masz podejście z szacunkiem, nigdy byś nie złożył tego podania teraz - GT +/- Wiek - Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze? To automatycznie wyklucza Cię za Adminowanie tutaj, mam nadzieję, że to tylko Twoje niedopatrzenie w podaniuXD - Kłamiesz, jak możesz być aktywny, mając GT 227 minut łącznie 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 28 Października 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 +/- Wiek -GT, do poprawy -Podanie +Składka +Mikrofon +AMX -Aktywność, widzę Cię pierwszy raz dzisiaj na serwerze Na nie, popraw aktywność, itp. Spróbuj za 2 tyg 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 28 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Podanie pisane na kolanie w autobusie - (dla niekumatych z tym autobusem żartuje ) GT - Składka + Wiek - Podanie muszę odrzucić Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 28 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi