Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Witam Forumowicze!

Kaczoor

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Cześć! <3 Z racji że już trochę jestem na "StrefieSkilla" ale się nie przywitałem zrobię to teraz bo lepiej późno niż wcale! :shrug: 

Mam na imię Mikołaj, 19 grudnia na moim karku będzie spoczywać 20 lat doświadczeń :/ ukończyłem edukację w 100 letnim liceum zdając dosyć dobrze (jak na mnie XD) maturę. 

Pochodzę z woj. wielkopolskiego z 14 tyś. miasteczka koło Poznania. Gram na serwerach "StrefySkilla" od 1 miesiąca a od 2 tygodni jestem także adminem na serwerze csgo onlyAwp2.

Mega spodobał mi się klimat na tym serwerze oraz ludzie grający na nim <3 od tego czasu spędzam na nim sporo wolnego czasu :BloodTrail: bo od 2 tyg. mam 4 tys. minut spędzonych na nim :P W reszcie wolnego czasu głownie lubię pojechać na imprezę :sh1zo2:lecz odkąd jest czerwona strefa a kluby zamknięte nie mam co ze sobą zrobić qq Od 2 dni także często spoglądam na forum i coraz bardziej jaram się społecznością, która tu powstała :OMG: chciałbym należeć bardziej do jej części niż dotychczas i myślę że w niedługim czasie uda mi się to zrealizować. 

Z mojej strony to tyle <33 i jeszcze raz witam Was wszystkich bardzo serdecznie <3 

• Lubię to! 3
  • Użytkownik∙

Siemanko??

• Super 1

Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia.

+ Kodowanie szablonów,

+ Tworzenie aplikacji webowych,

+ Usługi graficzne,

+ Front/Back - end

Kontakt:

Discord: yanko.#4364

Steam: alpineboi

GG: 72271450

• Użytkownik∙

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Użytkownik przywitany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

olokorawawa.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]