Użytkownik DieGo. Posted September 1, 2018 Użytkownik Share Posted September 1, 2018 Nick z Cs'a: Mama Jurek Admin banujący: - Serwer: Cod Mod Data zdarzenia: 01.09.2018 Opis sytuacji: Witam otoż dzisiaj od rana grałem na serwerze, wszystko pięknie, ale natomiast starajac się wejść na serwer kilka godzin pozniej niestety już nie mogłem. Podczas łączenia z serwerem wyskakuje mi " you fake player ". Starałem się zmienić nick lecz niestety, to nic nie pomogło.. Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php): Wycinek bana z konsoli: Connecting to 145.239.20.87:27130... Trying p48/auth3/revEmu... Connection accepted by 145.239.20.87:27130 * Privileges set Kicked :"You are using fake players" Host_EndGame: Server discon P.S Przepraszam jeżeli napisałem ten temat w złym dziale, ale jestem nowy na forum. Prosiłbym o propozycję rozwiązania tego problemu. Z gory bardzo dziękuję i pozdrawiam, mam nadzieje że razem rozwiążemy tą sytuacje. Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted September 1, 2018 Zasłużony Share Posted September 1, 2018 Restart routera. Bo bana w bansie nie ma. Link to comment
Użytkownik DieGo. Posted September 1, 2018 Author Użytkownik Share Posted September 1, 2018 15 minut temu, .::FocuS::. napisał: Restart routera. Bo bana w bansie nie ma. Pomogło, dzięki wielkie Temat można zamknąć. Jeszcze raz bardzo dziękuję i pozdrawiam. Strzałeczka 1 Link to comment
pr0 0wn3d.cfg Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts