Donator Dumbik Opublikowano 1 Listopada 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Witam, jak nazwa tematu wskazuje, zamieszczamy tutaj rzeczy do poprawienia, błędy etc. Rzeczą ode mnie, jest kolor oznaczenia na SB, proponuje zmienić go na jaśniejszy, ponieważ na aktualnym ledwo co widać, że ktoś nas oznaczył. Edit#1 Wyświetlanie, czy też podgląd reakcji jest zdecydowanie za daleko (wersja mobilna) po kliknięciu we wgląd na dane reakcje następuje "wystrzelenie" naszego podglądu na samą górę forum. Edit #2 Nie podoba mi się możliwość aż takiego zminimalizowania forum Przez co po kliknięciu w zakładkę powiadomień/opcji profilu, przenosi je na sam koniec prawej strony. Trzeba minimalizować, bądź przesunąć forum. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 1 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 1 Górny pasek dot. powiadomień, wiadomości, wejścia na swój profil jest również na dole 2 Zmienic kolor jesli ktoś cię oznacza, obecnie jest zbyt rażące w oczy 3 Dodac linki do grupy steam i fanpage strefy 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik testtrivor Opublikowano 1 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 testttt 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 2 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Będzie tłumaczenie na polski czy nie? ;P Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 2 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 1. Rzeczą ode mnie, jest kolor oznaczenia na SB, proponuje zmienić go na jaśniejszy, ponieważ na aktualnym ledwo co widać, że ktoś nas oznaczył. ZMIENIONE. 2. Wyświetlanie, czy też podgląd reakcji jest zdecydowanie za daleko (wersja mobilna) po kliknięciu we wgląd na dane reakcje następuje "wystrzelenie" naszego podglądu na samą górę forum. POPRAWIONE. 3. Nie podoba mi się możliwość aż takiego zminimalizowania forum Przez co po kliknięciu w zakładkę powiadomień/opcji profilu, przenosi je na sam koniec prawej strony. POPRAWIONE. 4. Dodac linki do grupy steam i fanpage strefy. DODANE. 5. Będzie tłumaczenie na polski czy nie? Wkrótce będzie tłumaczone, wszystko w swoim czasie. 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 2 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi