Użytkownik PiotrulloDD Opublikowano 1 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 (edytowane) 1. Imię: Piotrek 2. Wiek: 15 3. Kontakt: Steam,Ts, Messenger, Discord 4. Twój nick na serwerze: PiotrulloDD 5. Ile czasu spędzasz na TS3: Na Teamspeaku spędzam mniej więcej od 9 do 11 godzin 6. Twoje doświadczenie z TS3: Byłem Adminem Teamspeaka bardzo długo lecz przez to że forum tego teamspeaka się rozpadło to z tego powodu szukałem innego forum i dotarłem do was, a że spędzam bardzo dużo czasu na teamspeaku bo od pewnego czasu codziennie 11 godz i użytkownicy mogą to potwierdzić to chciałbym to połączyć z taką można powiedzieć pracą i pomóc w rozwiązywaniu różnych konfliktów, sporów i problemów. A wiem że dla PUB70 przydadzą się rączki do pomocy. 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Ponieważ jestem osobą rozważną, miłą i pomocną. Jak napisałem powyżej bardzo lubię rozwiązywać konflikty uważam, że gdybym dostał szansę pełnienia. funkcji Admina TS3 to tak samo jak wcześniej spełniał bym się bardzo dobrze dobrze. Gwarantuje że nie pożałujecie dania tej jednej ostatniej szansy nawet na sprawdzenie. Edytowane 1 Listopada 2020 przez PiotrulloDD 3 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 1 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Witam, -wiek -kultura -Co do tego "jestem osobą rozważną, miłą i pomocną" to nie zgodzę się z tym Jestem na nie, spełniałeś już tutaj tą rolę, lecz po twoim zachowaniu zostałeś zdegradowany Pozdrawiam 2 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 3 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Sorry Piotrek, ale nie - Zachowanie, takie zaczepki nie przystaja na admina - Degrad + Ogarnięty - wcześniejsze zachowania 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 3 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 siema, +doświadczenie +chęci -degrad i dziwne zachowanie po nim +aktywność Nie wiem czy to dobry pomysł, ale o tym zadecyduje PUB. Ja jestem neutralny, mooże okres próbny. pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hover Opublikowano 3 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Witam - Wiek - Degrad, miałeś trzy szanse dane od PUB`a i trzy zwaliłeś - Kultura - "Ponieważ jestem osobą rozważną, miłą i pomocną."- nie mogę się z tym zgodzić + Chęci Uważasz, że potrafiłbyś rozwiązywać konflikty, lecz chcę cię powiadomić, że tego sie nie robi tak jak ty swoje chciałeś rozwiązywać. Pod każdą skargą na ciebie widniała w twojej odpowiedzi jakaś Ku**a. Zanim pomyślisz, że wszyscy zapomną o twoim poprzednim zachowaniu, wyrób lepszą, bardziej widoczną zaletę dzięki której chętnie by cię przyjęto. Nie spełniłeś się poprzednio w tej roli, więc jestem na NIE 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 3 Listopada 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Piotrek, czy nie za wcześnie? PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi