Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwołanie od bana

SFadi

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: SF Adi

Nick admina banującego: Syndisa

Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban

Czas oraz data bana:  11-01-20 20:48

Serwer na którym dostałeś bana: [PL/EU] StrefaSkilla.pl ★ ONLY AWP #1 ★

Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): A wiec tak, grałem sobie na awp fort lego no i juz w pierwszych rundach robiłem sporo kili zabijajac ludzi w bardzo podejrzany sposob, domyslam sie ze dostałem bana za skanowanie sciany na rampie przez która najpierw obiłem osobe do -85 a pozniej strzeliłem 2 raz w to samo miejsce i zabiłem, w nastepnej rundzie znow to miejsce przeskanowalem i znow wyswietliło mi sie ze ktos oberwał za -85, czemu akurat tamto miejsce skanowałem? to proste, zawsze skanuje tamto miejsce bo wiem ze ktos sie tam czai bo jest tam box  przez ktorego osoby nie dostrzegaja osoby kampiacej wlasnie w tym miejscu. Dużo zdradza informacja o trafieniu przeciwnika, przez co gra jakby staje sie łatwiejsza. Prosze o rozsądne rospatrzenie mojego odwołania. Pozdrawiam! :)

Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:147414173&advType=steamid&Submit

Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Autobocik/

Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: F60E5A1D5AB94E794B595A7608386456DF1FFE99

• Użytkownik

@ SynDisa Zapraszam do rozpisania demka :D

48h

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• Użytkownik

https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=10564&download=auto0-20201101-204117-474740819-awp_fort_lego-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_AWP__1_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__ZGLOS__SKLEPSMS__MVP_-2121.zip
0:24 - Trochę dziwny flick
1:18 - Wychyla wcelowany imo troche dziwne
1:49 - strzał w głowe i nie naturalny ruch celownikiem możliwe że to wina demka
2:03 - nie widział, po czym wychodzi wcelowany w głowe
2:26 - wystawał łokięć a raczej jego mała część i nie sądze by akurat tam sie patrzył, ale moge sie mylić
3:05 - to samo co w 1:18.
od 3:20 do końca rundy (1/2 tempo) - co tu sie właściwie dzieje celownik ci przeskakuje na każdego.
3:48 - Dziwny scan możliwe że przypadek
4:12 - może troche na siłe, ale celuje przez sciane w przeciwnika
6:08 - strzał praktycznie w głowe przez sciane, gdy go nie widział, ale jakims cudem przeciwnik dostał tylko za 85

Pozdrawiam
SynDisa

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

@ SynDisa  przyznam, że gdy sam obejrzałem swoje demko to rzeczywiscie to wszystko wyglada podejrzanie. Z serwerami awp mam do czynienia od ponad 5 lat (wliczajac 1.6 to jakies 8), mapka na ktorej dostałem bana to znam ją na pamięć, wiem gdzie ludzie wychylają, i mam spore doswiadczenia strzeleckie na niej jak i ogolnie, odnoszac sie do tych skanów to po prostu czysty przypadek. Na roznych serwerach admini awp mają ze mną problem przy sprawdzaniu, wiec zeby sie nie piescic wlepuja taktycznego bana za owe wh. Zapewne gdybym grał na swieżym koncie to bym dostał bana za "podejrzane flicki".

• Użytkownik

A więc tak. Faktycznie było dużo momentów, które wyglądają podejrzanie. Do niektórych momentów mogę mieć wątpliwości, ale nie wygląda mi to na wh i aima. Bana zdejmuje, ale administracja będzie Ciebie miała troszkę bardziej na oku ;) Leć grać dalej w takim razie

• Super 1

• Użytkownik

odwolanie_przyjete.png

• Użytkownik

odbanowany.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]