Użytkownik SFadi Opublikowano 1 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Twój nick na serwerze: SF Adi Nick admina banującego: Syndisa Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban Czas oraz data bana: 11-01-20 20:48 Serwer na którym dostałeś bana: [PL/EU] StrefaSkilla.pl ★ ONLY AWP #1 ★ Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): A wiec tak, grałem sobie na awp fort lego no i juz w pierwszych rundach robiłem sporo kili zabijajac ludzi w bardzo podejrzany sposob, domyslam sie ze dostałem bana za skanowanie sciany na rampie przez która najpierw obiłem osobe do -85 a pozniej strzeliłem 2 raz w to samo miejsce i zabiłem, w nastepnej rundzie znow to miejsce przeskanowalem i znow wyswietliło mi sie ze ktos oberwał za -85, czemu akurat tamto miejsce skanowałem? to proste, zawsze skanuje tamto miejsce bo wiem ze ktos sie tam czai bo jest tam box przez ktorego osoby nie dostrzegaja osoby kampiacej wlasnie w tym miejscu. Dużo zdradza informacja o trafieniu przeciwnika, przez co gra jakby staje sie łatwiejsza. Prosze o rozsądne rospatrzenie mojego odwołania. Pozdrawiam! Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:147414173&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Autobocik/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 1 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 @ SynDisa Zapraszam do rozpisania demka 48h Odnośnik do komentarza
Użytkownik SynDisa Opublikowano 2 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=10564&download=auto0-20201101-204117-474740819-awp_fort_lego-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_AWP__1_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__ZGLOS__SKLEPSMS__MVP_-2121.zip 0:24 - Trochę dziwny flick 1:18 - Wychyla wcelowany imo troche dziwne 1:49 - strzał w głowe i nie naturalny ruch celownikiem możliwe że to wina demka 2:03 - nie widział, po czym wychodzi wcelowany w głowe 2:26 - wystawał łokięć a raczej jego mała część i nie sądze by akurat tam sie patrzył, ale moge sie mylić 3:05 - to samo co w 1:18. od 3:20 do końca rundy (1/2 tempo) - co tu sie właściwie dzieje celownik ci przeskakuje na każdego. 3:48 - Dziwny scan możliwe że przypadek 4:12 - może troche na siłe, ale celuje przez sciane w przeciwnika 6:08 - strzał praktycznie w głowe przez sciane, gdy go nie widział, ale jakims cudem przeciwnik dostał tylko za 85 Pozdrawiam SynDisa 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SFadi Opublikowano 2 Listopada 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 @ SynDisa przyznam, że gdy sam obejrzałem swoje demko to rzeczywiscie to wszystko wyglada podejrzanie. Z serwerami awp mam do czynienia od ponad 5 lat (wliczajac 1.6 to jakies 8), mapka na ktorej dostałem bana to znam ją na pamięć, wiem gdzie ludzie wychylają, i mam spore doswiadczenia strzeleckie na niej jak i ogolnie, odnoszac sie do tych skanów to po prostu czysty przypadek. Na roznych serwerach admini awp mają ze mną problem przy sprawdzaniu, wiec zeby sie nie piescic wlepuja taktycznego bana za owe wh. Zapewne gdybym grał na swieżym koncie to bym dostał bana za "podejrzane flicki". Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 2 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 A więc tak. Faktycznie było dużo momentów, które wyglądają podejrzanie. Do niektórych momentów mogę mieć wątpliwości, ale nie wygląda mi to na wh i aima. Bana zdejmuje, ale administracja będzie Ciebie miała troszkę bardziej na oku Leć grać dalej w takim razie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 2 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 2 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi