Użytkownik Jacb Opublikowano 1 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Witam, postanowiłem się pokazać tutaj bo planuje zostać z wami na dłużej ! Ludzie z serwera Only Mirage mnie trochę znają, lecz większość na forum raczej nie. Coś o mnie ? Nazywam się Jakub mam 18 lata, Pochodzę z Wrocławia. Aktualnie mieszkam w Bolesławcu, tu chodzę do technikum mechanicznym. Interesuje się piłką nożną, ping-pongiem i oczywiście spaniem . W CS:GO gram od jego początków, gdzieś od końca 2013 roku. Gram głównie skrzydłowe, no i MM. Najwyższa ranga supreme, aktualnie kałachy ( 1.5 roku przerwy ) Jestem zawsze aktywnym użytkownikiem na forach i serwerach na których zaczynam grę, pomogę, doradzę i pośmieje, podobno dusza towarzystwa Podsumowując mam nadzieje że będzie nam się dobrze wspólnie żyło w zgodzie i miłości ! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dexteross Opublikowano 1 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Hejka, zapraszam też na inne serverki Spotkamy się na dd2#2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 1 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 o/ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 1 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Witaj na strefie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Cytryn4aaaaaa_.a Opublikowano 1 Listopada 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Hejka 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 1 Listopada 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Witamy na sieci, zapraszam do odpalenia 1.6 od czasu do czasu i wbicie na DD2 #1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 1 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 No witum witum 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 1 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Cześć 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 1 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Hejka 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ __SIR__ Opublikowano 1 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Siema, wbijaj także na serwerki AWP! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hover Opublikowano 2 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Witaj Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 2 Listopada 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Siemanko Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 2 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 elo naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ yanko Opublikowano 2 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Cześć 1 Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SqN.! Opublikowano 2 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Siema Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 2 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 elo Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 2 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Witam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Refemis Opublikowano 2 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Siemanko! Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 3 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi