Użytkownik Mrocznezniwa Opublikowano 2 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Nick: Mrocznezniwa Imię: Krzysztof Wiek:16 (w styczniu 17) Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:Kiedyś właściciela ale serwer upadł. Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu):9/10 większość komend znam. Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/Mrocznezniwa/54.38.135.53:27015/ Steam/Nonsteam (Link do profilu):https://steamcommunity.com/profiles/76561199092011887/ Składka[11.07zl][Tak/Nie]:Tak Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Ponieważ już mam dość gdy widzę że ktoś robi freekilla i jedynie co mogę to dać ban na ct albo kicka po czym gracz musi pisać do unban teamu, tak samo jaki robi fk niechcący to nie mogę ożywiać. Myślę też że już wystarczająco jestem strażnikiem i chciałbym spróbować się w roli Admina. Kontakt: Podam na pv telefoniczny. FB. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:Myślę że tak jedynie mało postów dodaje. Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 2 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Na tak: +/- GT, pograj chociaż tą godzinę dziennie minimum + Komunikatywny +Steam 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 2 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Co do podania, jest napisane moim zdaniem neutralnie, ani fajnie ani źle, co do twojej gry na serwerze kilka razy miałem doświadczyć taką sytuację, i wydawałeś się być w porządku gość. Również każdy wie, że u nas na jb jest problem z adminami, bo aktualnie jesteśmy ja i pokio, więc czemu by nie? Mikrofon posiadasz, lecz czasami umiesz się ztiltować tzw. i się wkurzyć, ale to się rzadko zdarza tak jak np. wydzieranie się do mikra [raz słyszałem to ] Gt naprawdę imponuje, widać, że chłopak jest aktywny i poświęca czas na serwer + Składka +/- Podanie + Steam Ode mnie tyle, że jestem za okresem próbnym, lecz w takim sensie, że jeden max 2 błędy i strażnik. Pozdrawiam. 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BunnyFight Opublikowano 2 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Jestem za okresem próbnym +chęci +mikro +składka +podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Br0k3n Opublikowano 2 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Według mnie należy mu się +Ogarnia serwer -Staraj się nie nadużywać tyle adminvoice +/-GT +Steam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hunter Opublikowano 3 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Jestem na tak: +staż i doświadczenie +steam +mikrofon +składka +/- gt - czasem go ponosi na adminvoice Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 3 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Przyjmuje, po informacje i flagi zgłoś się do Dusii lub Trivora Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 3 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi