Użytkownik kalen Opublikowano 2 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Nick: kalen Wiek:17 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198152321360/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/kalen/54.38.142.181:30035/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: około godzinki/ dwóch dziennie, ze wzgledu na to, ze jestem adminem na awp#2. Wiedza o SM [0/10]: 9,5 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: TAK Mikrofon [Tak/Nie]: TAK Kilka zdań o sobie: Składam podanie, gdyż w nocy rzadko są admini, często chce sobie pograć około 1, a na awp#2 nikt nie gra. Jednak na awp#1 spotkałem cheaterów, gdy nie było adminów i nie mogłem nic z tym zrobić ze względu na brak uprawnień. Pomagałbym w pilnowaniu serwa szczególnie w godzinach nocnych, ale także wbijałbym w trakcie dnia. Wiem, że gt słabe, ale tak jak mówie, nie grałem ze względu na cheaterów. Bez problemu to poprawie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BunnyFight Opublikowano 2 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Na tak +wiem +podanie +chęci +Gra Prime 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 3 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 siemka - gt +/- sm +/- wiek +chęci Na razie na NIE. pozdro ;P Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 3 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 + Wiek + SM + Doświadczenie + Prime/Mikrofon - GT Co do tego podania mam mieszane uczucia. W ciągu miesąca wbiłeś tylko wczoraj, ale masz admina na #2 przez co masz jakieś pojęcie o tym i chcesz nam w jakiś sposób pomóc. Adminów potrzebujemy, jestem za okresem próbnym. Chodzi tutaj o aktywność. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Julu Opublikowano 3 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 siema +wiek +doświadczenie +sm -gt Robi dobrą robote na awp2 więc i tutaj sie przyda jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 4 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Przyjmuję na okres próbny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 4 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 2 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi