Użytkownik M0rek^-^ Opublikowano 2 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Nick z cs: *M0rek^-^ Admin banujący: UszatyKrul` Serwer:[Only DD2 #2] StrefaSkilla.pl [ASYSTY | RANGI CS:GO][Skin MOD][FreeVipSteam] (de_dust2) Data zdarzenia:02.11.2020 - 23;12 Opis sytuacji: gram sobie jak zawsze spokojnie nic złego nikomu nie robie, a tu nagle Pan Admin z problemem do mnie "morek jeszcze raz zrobisz tego sgs'a" no okej jakby. SGS to bind używany na scrollu do robienia tak zwanych "stref" kiedy robimy SGS'A mamy zbindowane bind "mwheelup" "+jump" bind "mwheeldown" "+duck" żeby nabrać prędkosci scrollujemy i klikamy ctrl lewa prawa myszką "a + d klawiatura" i tutaj jest haczyk który przyczynił sie do zbanowania mnie. Nie mam zbindowanego "+jump" sam "+duck" Nauczyłem sie używac SVIPA i dodałem dwie rzeczy doublejump+duck nie wiem o co chodzi Panu Adminowi Inni admini nie mają do mnie problemu że coś takiego robie a używanie samego doublejumpa +duck nie jest chyba zbrodnią tak? Link do bana z amxbans https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3751 Wycinek bana z konsoli:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 2 godzin , 51 minut i 12 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : *M0rek^-^ [AMXBans] Powod : ' SGJ : ) ) ) ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 54344157 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 188.146.181.193 ' [AMXBans] =============================================== 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 2 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 40 minut temu, M0rek^-^ napisał: Inni admini nie mają do mnie problemu że coś takiego robie a używanie samego doublejumpa +duck nie jest chyba zbrodnią tak? Właśnie to są gsj, brak ub 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 2 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi