Użytkownik Vegetta!! Posted September 2, 2018 Użytkownik Share Posted September 2, 2018 1. Imię: Łukasz 2. Wiek: 17lat 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: To zależy bo zaczyna się szkoła i mam praktyki tak bym mógł po praktykach zpędzać czasu na forum tak około 1godz 30min jak będę miał więcej czasu to moge tak gdzieś 2godz 30 min 4. Co chciałbyś zmienić: Na serwerze chciał bym zmienić żeby było trochę miej expa na lvl bo trochę za dużo 5. W czym chciałbyś pomóc: Szczególnie chciał bym pomóc administarcji serwera a tagże forum pomagać innym tym co nie umią się obsługiwać forum i tak dalej. 6. Dlaczego akurat ty: Dlaczego ja? ponieważ chce pomagać innym pomagać początkującym 7. Staż na forum: Kiedyś już tu byłem ale długo czasu nie grałem i nie pamiętam do tamtego konta loginu to tak było z 3msc a na tym tak z 2 tyg 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak byłem na wielu serwerach cs 1.6 na deadmatch na zm mod na normalnym de_dust2 i ta dalej 9. Miejsce na 10 reklam sieci: 7/10 Link to comment
Użytkownik bonusrpk32 Posted September 2, 2018 Użytkownik Share Posted September 2, 2018 Jestem na NIE -Brak reklam ( tylko napisał , ze wrzucił 7 reklam a dowodów nie ma) -Konto pod podanie -Nikt cb nie zna Pomogłem to zostw po sobie "Lubie to" Dziękuje <3 Link to comment
Użytkownik kozak345 Posted September 2, 2018 Użytkownik Share Posted September 2, 2018 Nie Wiek + - reklamy -konto pod podanie -nikt cie nie zna Link to comment
Użytkownik Michalo Posted September 2, 2018 Użytkownik Share Posted September 2, 2018 Jestem na Nie. +Wiek -Nie znany -7/10 reklam serio ?? -Podanie trochę na odwal się -27 min na forum Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted September 2, 2018 Zasłużony Share Posted September 2, 2018 Na nie: - konto na forum pod podanie - GT - reklamy. Ogólnie wzoru jeszcze nie ma, aby pisać podania. A ty wziąłeś wzór z "podania na moderatora" Link to comment
Użytkownik FreeKill Posted September 2, 2018 Użytkownik Share Posted September 2, 2018 Hahahahhaha sorki ale na NIE - ortografia widzę na poziomie siedemnastolatka Wątpię, że masz 17... - Piszesz podanie na moda - GT - no to z reklamami się popisałeś Brawo! Tak trzymaj czekamy na 10/10 - konto pod podanie Jak ogarniesz trochę forum, dasz się poznać, ukończysz to 17 lat to napisz podanie Link to comment
Użytkownik Dobry Posted September 2, 2018 Użytkownik Share Posted September 2, 2018 Na nie: -GT -reklama -na odwal podanie, jak wspomniał @.::FocuS::. wzoru jeszcze niema +wiek w co wątpie po tym co napisałeś - czas na forum Link to comment
Użytkownik Czarodzieej Posted September 2, 2018 Użytkownik Share Posted September 2, 2018 Na nie Konto pod podaniem Słabe gt Czas na forum Link to comment
Użytkownik Hajus Posted September 2, 2018 Użytkownik Share Posted September 2, 2018 Duże NIE ponieważ - Konto pod podanie założone - Czas na forum wynosi ledwo 28 minut a wymaganie jest +7 dni - Miejsce na reklame 7/10 , nie wiem czy mam jakiś błąd czy coś ale nie widzę linków do 10 różnych innych serwerowni z reklamą tego forum - Nie jestem przekonany co do Twojego wieku, lecz nie będę oceniał - Tak jak wyżej napisali " Ogólnie wzoru jeszcze nie ma, aby pisać podania. A ty wziąłeś wzór z "podania na moderatora". Forum dopiero jest poprawiane i nie ma jeszcze żadnych wzorów na adminów a ty postanowiłeś napisać podanie o Admina, podając wzór na moderatora (zabawne xD) Dla mnie,żeby dostać admina to powinien być Steam i 16/18 lat by miał coś w tej głowie i myślał. To tyle z mojej wypowiedzi, pozdrawiam 2 Link to comment
Użytkownik PinGuiN'ekღ^^ Posted September 3, 2018 Użytkownik Share Posted September 3, 2018 Podanie odrzucam. 2 1 Link to comment
Recommended Posts