Użytkownik lisek Opublikowano 4 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 (edytowane) Nick: liseeeeek Wiek: 13 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/zurasekk/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/liseeeeek/54.38.142.181:30035/ (gram na serwerze gdzieś od 4 dni) Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: Od 2-4h Wiedza o SM [0/10]: 8,5 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Kilka zdań o sobie: Nazywam się Wiktor, mam 13 lat, moim hobby jest koszykówka, granie w gry oraz fotografia . Posiadam wysoką kulturę osobistą, już byłem adminiem na paru serwerach nawet na tej serwerowni . Potrafię adekwatnie reagować do każdej sytuacji. Nie jestem toksyczny, można powiedzieć ,że jestem wrażliwy na wszystkie wyzwiska wobec mnie. To jest mój jedyny minus. Wiem ze i tak podanie zostanie odrzucone przez mój wiek, ale prosiłbym chociaż o okres próbny. Pozdrawiam Edytowane 5 Listopada 2020 przez lisek Dopisanie jednego zdania 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 4 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Witam, -Wiek -GT (min 20h) +Doświadczenie +SM +prime Jak na razie jestem na NIE, ale dobij więcej niż 20 godzin na GT to masz moje zdanie na OKRES PRÓBNY. Każdemu można dać szansę i są też wyjątki. Pozdrawiam. #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 5 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Hejo, - Wiek - GT +/- Mikrofon + SM + Prime Widywałem ciebie, lecz ani razu nie usłyszałem chyba więc nie mogę ocenić twojego anielskiego głosu 8 godzin temu, lisek napisał: Wiem ze i tak podanie zostanie odrzucone przez mój wiek, ale prosiłbym chociaż o okres próbny. Nie pisz, że nie zostaniesz przyjęty ze względu na wiek chociaż w sumie powinno jeśli przestrzegać wymagań, których mam nadzieję, że przeczytałeś mimo tego, że kilku nie spełniasz. U ciebie leży długość grania na naszym serwerze, wiek i nawet nie przeczytałeś regulaminu Jestem na NIE, graj na naszym serwerze dłużej i się odezwij. Pozdrawiam, miłego dnia tobie życzę 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 5 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 siema, -gt -wiek +/-sm Popraw gt i wiek, wróć za 2 lata . A tak na serio to nie słyszałem twojego głosu więc nie jestem w stanie ocenić czy jest on drażniący czy nie jest. Na razie na NIE. pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mixer Opublikowano 5 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 -wiek -gt -s/m +prime Nie wiadomo jak z mikrofonem i czy twój głos jest irytujący. Narazie NIE, wróć za 2 lata jak będziesz trochę starszy i będziesz mieć GT wyrobione. Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 6 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi