Zasłużony Andrzej. Opublikowano 5 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Po kliknieciu w zakladke sklep cs zamiast przeniesc do sklepu, odswieza sie forum Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 5 Listopada 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Nie rozumiem błędu Po nakierowaniu myszką na sklep wysuwa się : po kliknięciu sklep cs:go przekieruję cię na stronę sklepiku csgo, natomiast gdy klikniesz sklep cs 1.6 przejdziesz do danych przelewu. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 5 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 @ Andrzej. nie musisz w to klikać po prostu wystarczy na to najechać myszą (xd) Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 5 Listopada 2020 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 najezdzam i nic mi nie wyskakuje. ja coś zle robie? @ Anox na twoim screenie jest inna sytuacja niż u mnie. Mi tak jakby "poberz cs" i "sklep" łączy się w jedno czyli "więcej" i jak to rozwine to wtedy jest taka sytuacja: @ Radziuu jak kliknę w sklep to odświeża strone, a jak tylko najade na ten trójkącik to nic się nie dzieje. Serio tylko u mnie tak jest? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 5 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Przecież masz strzałkę do rozwijania menu po prawej stronie. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 5 Listopada 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 7 godzin temu, Andrzej. napisał: najezdzam i nic mi nie wyskakuje. ja coś zle robie? @ Anox na twoim screenie jest inna sytuacja niż u mnie. Mi tak jakby "poberz cs" i "sklep" łączy się w jedno czyli "więcej" i jak to rozwine to wtedy jest taka sytuacja: @ Radziuu jak kliknę w sklep to odświeża strone, a jak tylko najade na ten trójkącik to nic się nie dzieje. Serio tylko u mnie tak jest? Zmniejsz sobie stronę (ctrl + "-"/ lub scrolem w dół ) i problem rozwiązany Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 6 Listopada 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi