Użytkownik∙ r...i...p Opublikowano 5 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 nazwa gracza : PLaySTOCitos Nazwa oskarżonego : MroczneZniwa Opis sytulacji : mialem zyczenie, po chwili MroczneZniwa sie odrodzil MeowSteine wlaczyl walke czyli box, rzucil bron MroczneZniwa potem mnie zabil z tego akacza i tego zyczenia nie dostalem Ip/ids : nie wiem Demo/ssy/Dowody : Mapy nie kojarze bo 1 raz na niej gralem ale to bylo kolo godzin 9/11 blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34. Odnośnik do komentarza
Użytkownik pokio Opublikowano 5 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 @ Mrocznezniwa Odnośnik do komentarza
Użytkownik pokio Opublikowano 5 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 minuta 40-42 całe zajście wpisuj nick na którym grałeś na tej mapie a nie na inny @ Mrocznezniwa w związku z tym ze na razie nie było na ciebie żadnych skarg , dostajesz ostrzeżenie słowne mam nadzieje że już takich sytuacji nie będzie Odnośnik do komentarza
Użytkownik pokio Opublikowano 5 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi