Użytkownik CLINIC Opublikowano 6 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 (edytowane) Nick z CS: CLINIC Admin banujący: [Only DD2][RANGI CS:GO | ASYSTY | LECZENIE] StrefaSkilla.pl [Free VIP] Serwer: [Only DD2][RANGI CS:GO | ASYSTY | LECZENIE] StrefaSkilla.pl [Free VIP] (de_dust2) Data zdarzenia: 06,11,2020 Opis sytuacji: Wszedłem na serwer pograć i mnie wyrzuciło pisze że zbanowany nie wiem za co pisze ze jkaieś open gl Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): VALVE_0:4:517122014 Wycinek bana z konsoli: Mam 30 lat dawno nie gralem nie wiem o co chodzi prosze o wyrozumialosć gram czesto z powodu pandemi i braku roboty w pracy ale musze siedziec to czym sobie to uprzyjemniam HALO JEST TU JAKIS ADMIN CO MI TO WYTLUMACZY?? Edytowane 6 Listopada 2020 przez CLINIC 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik CLINIC Opublikowano 6 Listopada 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 wykupilem sobie nawet vipa 2 dni temu zeby jeszcze lepiej pograc a u ban ?? Odnośnik do komentarza
Użytkownik CLINIC Opublikowano 6 Listopada 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 przez 2 miesiace regularnie gram na tym serwerze i nie bylo problemu a dzisiaj az chce mi sie grac i nie moge Odnośnik do komentarza
Użytkownik CLINIC Opublikowano 6 Listopada 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 (edytowane) czy w menu gry mam zmienic z opengl na coś innego i bedzie dobrze?? Problem rozwiazany moge grac dzieki:D Edytowane 6 Listopada 2020 przez CLINIC Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 6 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Miałeś bana za opengla, ale widze,że ktoś Ci go zdjął (?) wiec nie wiem w czym jest rzecz, ale temat zamyka z racji wyjaśnienia. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 6 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi