Użytkownik Jacob. Opublikowano 6 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Nick:Wojtek. Imię:Krzysztof Wiek:22 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:Kilka lat temu na innym serwerze DD2 miałem nie pamiętam już nawzwy Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu):7/10 Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/Wojtek./54.38.135.53:27015/ Steam/Nonsteam (Link do profilu): Nonsteam , Posiadam steama lecz nie mam CS 1.6 na Steamie Składka[11.07zl][Tak/Nie]: TAK Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:TAK Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Od pierwszych chwil zobaczyłem to, co dzieję się zawsze gdy nie ma nikogo z administracji. Obecnie jest o ile się nie myle 3 adminów i chciałbym wspomóc ich w prowadzeniu ich obowiązków. Jestem osobą ogarniętą, szybko się uczę oraz potrafię zapanować nad spokojem na serwerze. Przeważnie ciężko mnie wyprowadzić z równowagi, jak się zdenerwuję to nie wyżywam się na nikim tylko trzymam to w sobie. Raczej jestem lubiany przez ludzi na serwerze, staram się z każdym dogadać czy polubić. Nie sprawiam problemów, zawsze z chęcią pomagam ludziom na serwerze gdy ktoś ma jakiś problem. Wierze w siebie w 100u procentach, że dam radę sprawować się jak najlepiej oraz będę robił wszystko żeby właśnie tak było. Tyle ode mnie, poza tym lubię pomagać jak mogę , dlatego też chciałbym pomóc obecnemu opiekunowi oraz każdemu z naszych graczy na tym serwerze . Pozdrawiam Kontakt: Forum / GG: Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:TAK Odnośnik do komentarza
Użytkownik pokio Opublikowano 6 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi