Użytkownik eSX Opublikowano 7 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 UBT 1.6 czy UBT GO: 1.6 Nick: eSX Imię: Dawid Wiek (dokłada data): 18 lat, 26.01.2002r. SID: STEAM_0:0:456304383 Znajomość AMXX*(1-10): 6/7 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zależnie od dnia jest to 1-4 godziny, zazwyczaj w godzinach 16-24 kiedy mogę usiąść przed komputerem po lekcjach. Opisz siebie: Nazywam się Dawid, chodzę do trzeciej klasy technikum informatycznego, jestem dosyć ambitnym człowiekiem, lecz czasami jak każdemu, po prostu mi się nie chce. Myślę, że jestem osobą godną zaufania, która wywiązuje się ze swoich obowiązków. Jestem w wieku, w którym warto się uczyć i próbować nowych rzeczy dlatego też piszę podanie Dlaczego akurat Ty?: Głównym powodem jest ostatnia rezygnacja jednego z członków UBT, chciałbym wypełnić lukę po nim. Mimo że mam znikome doświadczenie z AMXBansem oraz rangą UBTeam, myślę że to nie będzie wielki problem, z pomocą UBTeam'u szybko nauczę się czego trzeba. Czy miałeś styczność z AMXBans?: Tak jak wspomniałem wyżej niestety niewielkie, lecz zawsze musi być ten pierwszy raz żeby się czegoś nauczyć. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: W skali od 1 do 10, myślę że jest to 7/8, potrafię rozpisać podejrzaną mi osobę, co można zobaczyć w dziale odwołań. Kontakt: Steam(niestety nie mogę zapraszać), forum, FB 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kaifashcs Opublikowano 7 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 - doświadczenie ze stycznością AMX , ale człowiek się uczy cały czas - mała ilość na STEAM w 1.6 (nie wiem czy to twoje któreś konto czy coś , widzę że mało godzin) + wiek + podanie nie na "od*****" + aktywność Ja tam jestem za TAK , przyda się ktoś 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 7 Listopada 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Jestem jak najbardziej za: -Znajomość amxbansa, ale myślę że szybko się tego nauczysz ? +Wiek +AMXX +Jeden z ubt na tę chwiłe odszedł, więc zapaliło się zielone światełko na rekrutację +Doświadczenie w rozpisywaniu demek, rozpoznawalność czitów (jak widać kolega dość regularnie rozpisuje te demka jako admin i zazwyczaj jego własny werdykt jest potwierdzany przez ubt) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 7 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Okres próbny -/+aktywność +wiek +chęci 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 + Doświadczenie - Prowokujący Obyś kolegów nie faworyzował Niech stracę, jestem na TAK. OKRES PRÓBNY 2 tygodnie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Jestem jak najbardziej na TAK. + Bardzo dobrze sprawuje się jako admin. + Potrafi dobrze rozpisać osobę podejrzaną. + Odpowiedzialny, rzetelny, wywiązuję się z powierzonych mu zadań, nawet kiedy mu się nie chce Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Po dłuższym przeanalizowaniu Twojej osoby, rozpisek Twoich demek i wszystkim z tym związanym, przyjmuje Cię do grona UBT. Zgłoś się do mnie w celu rozpisania demka. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi