Użytkownik Kubuus Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 (edytowane) Nick: Kubuś Wiek: 16 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Kubuus123 Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/Kubuś/54.38.142.181:30035/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: Dużo Wiedza o SM [0/10]: 7 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Jasne Mikrofon [Tak/Nie]: Oczywiście Kilka zdań o sobie: Miałem kiedys u was admina lecz z przyczyn prywatnych postanowilem zrezygonwac , wspieralem wasza siec zakupem vipa , wrocilem do cska wraz z nowym kontem , chce pomoc we wsparciu serwera , znam sporo administracji , noi ogolnie jestem zakrecona , pozytywna osobka ktora lubi dawac radosc i satysfakcje innym. licze na pozytywne rozpatrzenie demka Edytowane 9 Listopada 2020 przez Kubuus Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 8 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Na NIE - gt +/- sm +/- wiek Pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mixer Opublikowano 9 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Cześć, -GT +/-SM +/-Wiek Jestem na NIE. Popraw, godziny na GT i może wtedy coś da się zrobić. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 9 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Siemka, -GT (ale wiem ze teraz duzo grasz wiec dla mnie nie ma problemu), grales kiedys i miales dobre gt + rozpoznawalność + Były admin + Czas na serwer +/- SM +/- wiek Jestem na TAK myślę, że sprawdzisz się jako admin po raz drugi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 9 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Pograj trochę, popraw GT i napisz za tydzień 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 9 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi