Użytkownik Serek Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Nick: Serek KeyDrop.com Czas i data zdarzenia: 11-08-20 18:34 Powód bana: Reklama Dowód w postaci screenów: https://prnt.sc/vfnne3 Coś od siebie: Dostałem bana na 7 dni, ponieważ zrobiłem sobie binda, który pisze standardowy text z ezfragsów (takie cheaty) żeby dodać trochę humorku i żeby niektórzy myśleli że mam cheaty a pewien admin postanowił dać mi za to bana Odnośnik do komentarza
Użytkownik Serek Opublikowano 8 Listopada 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 zapomniałem dodać że server only awp 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Po pierwsze, wzór powinien być odpowiedni, ale dobra, mogę Ci odpuścić. A po drugie, ogólnie już same reklamowanie cheatów pod bind, jest raczej zabronione. Nie wiem jak wygląda to na awp #1, ale mogę Ci skrócić tego bana do 12h Pozdrawiam i następnym razem nie używaj bindów z takimi treściami PS. Używaj na przyszłość opcji "Edytuj" Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi