Użytkownik SECURITY :D Posted September 2, 2018 Użytkownik Share Posted September 2, 2018 Imię: Patryk Wiek: 26 wiosen Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym wesprzeć @Spr!Nt^^ w obowiązkach. spędzam dużo czasu na forum zresztą sam dobrze o tym wie. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: cod mod 4001 lvl Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: No ba. Byłem opiekunem na sieci u kumpa KomandosRa ale sieć padła Znajomość amxx i panelu (0-10): 7/8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): No ba, Jasne Coś o sobie: Pochodzę z Małej wsi w Lubelskim dokładnie okolice Chełma lubię sport i pobyt za granicą dlatego pracuję w Holandi dlaczego? Bo bez żadnego problemu można palić marihuanę Wymagania : 16+ jest Ogarnięty + jest Pomocny + jest Wsparcie finansowe + jest Znany + myślę że tak Dobra opinia u wyższej Administracji niedawno do was dołączyliśmy Znajomość panelu amx/Ftp 7/8 Link to comment
Użytkownik Daj_browarka Posted September 2, 2018 Użytkownik Share Posted September 2, 2018 Czemu by nie? Wiek Wsparcie finansowe Doświadczenie Dobre relacje 1 Link to comment
Użytkownik FreeKill Posted September 2, 2018 Użytkownik Share Posted September 2, 2018 Na tak + wiek + chec pomocy + doswiadczenie 1 Link to comment
Użytkownik Michalo Posted September 2, 2018 Użytkownik Share Posted September 2, 2018 Również na TAK. +Wiek +Chęci +Wsparcie finansowe +Znajomość amx/ftp 1 Link to comment
Marves Posted September 3, 2018 Share Posted September 3, 2018 Ja jestem na malutkie tak z przewagą na nie, - Nie znam Cię - Aktywność - Podanie nie zadowala + Wiek Link to comment
Użytkownik Mietek Posted September 5, 2018 Użytkownik Share Posted September 5, 2018 Na tak Wiek Amx Wsparcie finansowe 1 Link to comment
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Posted September 5, 2018 Użytkownik Share Posted September 5, 2018 Na tak +Wiek *Amx *Hajsik *Chęć pomocy 1 Link to comment
Użytkownik Spr!Nt^^ Posted September 7, 2018 Użytkownik Share Posted September 7, 2018 Dodaj rangę Opiekun :} 1 Link to comment
cannabis 0101 Posted September 8, 2018 cannabis Share Posted September 8, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Link to comment
Recommended Posts