Użytkownik∙ Br0k3n Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Imię: Patryk Wiek: 19 lat Dlaczego chciałbyś zostać opiekunem?: Jako iż poprzedni opiekun odszedł chciałbym pomóc opiekunowi, który został sam, odciążyć go z obowiązków oraz rozwijać serwer jak najbardziej się da. Jestem osobą ogarniętą, doświadczoną oraz rozpoznawalną na serwerze. Mam w głowie kilka pomysłów na ciekawe rozwijanie serwera (jakieś konkursy oczywiście z nagrodami). Chciałbym żeby gracze wracali na serwer z uśmiechem na twarzy i radością, że grają właśnie u nas. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: JailBreak Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, właśnie tutaj u Trivora dawno temu Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Coś o sobie: Mam na imię Patryk, mieszkam w małym mieście znajdującym się w województwie kujawsko-pomorskim. Mam 19 lat i uczęszczam do 4 klasy technikum (technik mechanik). Interesuje się żużlem, piłką nożną oraz wszelkiego rodzaju grami komputerowymi. W csa gram już dobre 7 lat zaczynając od NS i granie 4fun na różnych serwerach typu paintball oraz deathrun. Jakiś czas później znalazłem JB u Trivora i grałem na nim około rok. Po kilku latach znowu tu wróciłem i chciałbym zostać na dłużej. Minimum 16 lat + Bycie pomocnym + Wsparcie finansowe +/- (Coś tam będę dokładał, ale nie kosmiczne sumy bo jestem biedny c: ) Posiadać dobrą reputację na serwerze (Wydaje mi się, ze tak, ale nie mi to oceniać) Posiadać dobre zdanie u administracji serwera @ Admin CS 1.6 JB @ Opiekun SerweraJailbreak @ Strażnik CS 1.6 JB Znajomość AMX/SMX/SOURCEMOD/FTP + Posiadanie admina na serwerze. + 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mrocznezniwa Opublikowano 9 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Jestem na tak +Wiek +/-Opinia +Opiekun kiedyś +amx 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 9 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Mam mieszane odczucia co do podania Nie dawno otrzymałeś admina, i od razu składasz podanie na opiekuna. Rezygnacja pokia widzę jest Ci bardzo na rękę, ponieważ złożył rezygnacje i od razu ty składasz podanie. +/- Opinia na serwerze + Doświadczenie +/- Pomoc finansowa - Tak jak wspomniałem, dosyć szybko te podanie na opiekuna, ponieważ ledwo co masz admina Nie obraź się, lecz jestem na nie, bardzo szybko podjąłeś decyzję na złożenie podania. 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 9 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 +wiek +ogarnia +doświadczenie +amx jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik skret. Opublikowano 9 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 +wiek +ogarnianie +pomoc +skladka i moze troche za szybko to podanie ale jestem na tak (: 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hunter Opublikowano 9 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Na tak: +wiek +doświadczenie +amx +opinia +był kiedys opiekunem Nie mam żadnych zastrzeżeń co do niego. Często go widze Pomaga Innym Graczom Często jest w CT 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 9 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 siema, +wiek +chęci +/-sm Okres próbny?? Pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ~FrEsH~ Opublikowano 9 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Zacznę może od tego jakim cudem na opiekuna dostał się typek który ma 14,5 lat :0 Macie tutaj zajebistego delikwenta i Trivor o tym wie. Wracając do podania, jestem na TAK + Zaufany człowiek, grał już na wcześniejszych JB Trivora oraz miał tam wysokie posady + Pomocny oraz miły + WIEK WIEK WIEK WIEK WIEK + Potrzebna jest męska ręka który ruszy Trivora dupę aby wziął się do roboty. + Serwer nie ma opiekunów, kolega 15 latek zbyt nie wchodzi na serwer jak patrzyłem na jego GT + Siano będzie wlatywać, więc Trivor będzie miał na małe co nie co. KMWTW Wiem, że nie gram na tym serwerze ale się wypowiadam 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 9 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Witam +WIEK +Doświadczenie +wsparcie finansowe Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kacpeR16 Opublikowano 9 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Jestem skłonny dać na tak. +Wiek +/- opinia na serwerze -trochę za szybko moim zdaniem z tym opiekunem i dałbym jeszcze trochę czasu na tego opiekuna Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 10 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Na tak +wiek +opinia na serwerze +składka +pomocny +amx +kiedyś opiekun +często na serwerze Jak najbardziej potrzebujemy nowego opiekuna ponieważ odkąd gram, pepe widziałem tylko raz a vanish gra bardzo mało pozatym słyszałem że będziesz angażował się dużo w sprawy serwerowe i ponaprawiasz kilka rzeczy. ? 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 13 Listopada 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi