Użytkownik sitmanek. Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 UBT 1.6 czy UBT GO: 1.6 Nick: simplysitman Imię: Jakub Wiek (dokłada data): 2003.05.12 - 17. SID: STEAM_0:0:72980847 Znajomość AMXX*(1-10): Myśle, że z 6/7 bedzie. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Przed kompem spędzam okolo 7-8h godzin dziennie[czasem dluzej, czasem krócej]. Myślę, że 2 godzinki dam rade na spokojnie. Opisz siebie: Miły, kulturalny i ambitny chlopak, nie szukam konfliktow, szybko się ucze i nawiązuje kontakt z ludzmi, jakis czas temu wróciłem do pikseli i znów zacząłem grać jak głupi. Dlaczego akurat Ty?: Chcę pomóc obecnej ekipie, jak widać dwie osoby odpadły więc myślę, że przyda się kolejna głowa do pomocy jak i odciążenia obecnych UBT trochę od obowiązków, zdegradowany zostałem tylko i wyłącznie dla tego, że nie było tyle roboty jak dla czterech UBT, z racji tego właśnie chciałbym wrócić i nadal pełnić tą funkcje na forum. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Kilkukrotnie byłem UBT, Adminem jak i nawet opiekunem serwera, więc AMXX ogarniam bez problemowo. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Myślę, że jestem na tyle doświadczony aby odróżnić skillowego gracza, od spalenca, można to raczej zobaczyć po moich rozpiskach. Kontakt: steam - id/simplysitman - forum. 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 No i jest i on Moim zdaniem jest to najlepszy kandydat na obecną porę +wiek +doświadczenie +staż +gdy był na posadzie ubt radził sobie bez żadnego problemu Jak już napisał: Został zdegradowany tylko i wyłącznie dlatego, że nie był potrzebny już 4 członek ubt bo było już ich po prostu za dużo. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. nie pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Cześć poraz kolejny, z racji takiej,że ja i @ Uszaty mamy trochę mniej czasu postanowiliśmy współnie przyjąć 2 ubt żeby odwołania rozpatrywane były jak najszybciej. Byłeś dla Nas sprawdzony i oby tak dalej! Witamy na pokładzie ponownie! 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi