Użytkownik Refemis Opublikowano 9 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Fragmovie na szybciutko z Only DD2 #2 po 2 latach przerwy od cs'a 1.6 :> Pierwszy raz coś montowałem :> 1 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 10 Listopada 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Zmienione modele postaci/broni <<- na "przeźroczyste" --> Ban na tydzień. Rozjaśniona mapa skryptami / aliasami -> Ban na tydzień. pozdrawiam cieplutko 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Refemis Opublikowano 10 Listopada 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 @ iksiu A to nie wiedziałem Modele już zmienione a mapa już normalnie Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 10 Listopada 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 35 minut temu, Refemis napisał: @ iksiu A to nie wiedziałem Modele już zmienione a mapa już normalnie nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 13 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi