Użytkownik∙ pr0 0wn3d.cfg Opublikowano 2 Września 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 (edytowane) Prosiłbym wszystkich opiekunów o zrobienie zbiorczego tematu z nickami adminów w grze oraz na forum. Ułatwi to nam prace jako UBTeam. Czasami nie wiadomo który admin banował, z amx bans dużo sie nie dowiemy. Są to marginalne przypadki ale tak jak mówiłem ulatwi nam to pracę. Poza tym przydała by sie lista adminow na danym serwerze. Edytowane 2 Września 2018 przez pr0 0wn3d.cfg 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik R.A.M.Z.E.S Opublikowano 6 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 F5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik noswer Opublikowano 6 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Admini na cs:go mod -TO TEN TAMTEN -MasKa. -KenNzzi -Awp/Majster:DUDUS -zabijakaNs -|K4|Bum -.:Fr[E]sH:. -TypowyHanys Myślę że to tyle jak coś mi się przypomni to dodam Pozdrawiam noswer Edytowane 7 Listopada 2018 przez noswer dopisek admina 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jo![N]t Opublikowano 6 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Admini CodMod4001 @Jo![N]t @Fejsik @SECURITY :D @koko543 @Mietek @Mlody123 @tranos @wosiek Edytowane 17 Listopada 2018 przez Jo![N]t Odnośnik do komentarza
Użytkownik zabijakaNs Opublikowano 14 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 NA codmodzie 601 lvl adminów nie ma 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 9 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi