pr0 0wn3d.cfg Posted September 2, 2018 Share Posted September 2, 2018 (edited) Prosiłbym wszystkich opiekunów o zrobienie zbiorczego tematu z nickami adminów w grze oraz na forum. Ułatwi to nam prace jako UBTeam. Czasami nie wiadomo który admin banował, z amx bans dużo sie nie dowiemy. Są to marginalne przypadki ale tak jak mówiłem ulatwi nam to pracę. Poza tym przydała by sie lista adminow na danym serwerze. Edited September 2, 2018 by pr0 0wn3d.cfg 2 Link to comment
Użytkownik R.A.M.Z.E.S Posted November 6, 2018 Użytkownik Share Posted November 6, 2018 F5 Link to comment
Użytkownik noswer Posted November 6, 2018 Użytkownik Share Posted November 6, 2018 (edited) Admini na cs:go mod -TO TEN TAMTEN -MasKa. -KenNzzi -Awp/Majster:DUDUS -zabijakaNs -|K4|Bum -.:Fr[E]sH:. -TypowyHanys Myślę że to tyle jak coś mi się przypomni to dodam Pozdrawiam noswer Edited November 7, 2018 by noswer dopisek admina 1 Link to comment
Użytkownik Jo![N]t Posted November 6, 2018 Użytkownik Share Posted November 6, 2018 (edited) Admini CodMod4001 @Jo![N]t @Fejsik @SECURITY :D @koko543 @Mietek @Mlody123 @tranos @wosiek Edited November 17, 2018 by Jo![N]t Link to comment
Użytkownik zabijakaNs Posted November 14, 2018 Użytkownik Share Posted November 14, 2018 NA codmodzie 601 lvl adminów nie ma 1 Link to comment
xMietekx Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts