Użytkownik Shakow Posted September 2, 2018 Użytkownik Share Posted September 2, 2018 (edited) Imię: Olaf Wiek: 14 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Witam chciałbym zostać opiekunem serwera bo lubię spędzać wolny czas w grze i się na tym znam. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: BaseBuilder Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: tak byłem opiekunem na serwerach typu Jailbrek Znajomość amxx i panelu (0-10): 7 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): zależy czy będę przy hajsie Coś o sobie: Mieszkam w małej wsi zwanej Strachosław, mamy tam świetlice na której wspólnie gramy w cs 1.6 , lubię skakać wyczynowo na hulajnodze i rowerze BMX. Co do wymagań to jestem trochę młodszy ale no cóż, nie liczy się wiek ale umiejętności Pozdrawiam ciepło Edited September 2, 2018 by Shakow Link to comment
Marves Posted September 3, 2018 Share Posted September 3, 2018 Nie, -- Wiek - Amxx nie za dobre (przy opiekunie powinno być 10 moim zdaniem) - W tej składce też tak mącisz - Podanie - Przegrałeś nie całe 4 godziny i już na opiekuna? Link to comment
Użytkownik Michalo Posted September 3, 2018 Użytkownik Share Posted September 3, 2018 (edited) Jestem na Nie +/- Wiek(Nie daje ci za to minusa bo sam jestem niewiele starszy ) -Amxx(Opiekun powinien mieć 9 albo 10 w amxx ) -Składka -Nie masz nawet admina na tym serwerze ... -Podanko takie sobie Edited September 3, 2018 by Michalo Link to comment
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Posted September 3, 2018 Użytkownik Share Posted September 3, 2018 Na nie -Wiek -Amxx(Opiekun powinien mieć 9-10) -Składka -Podanie +Chęci -Brak admina na tym serwerze Link to comment
AdeK Posted September 3, 2018 Share Posted September 3, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts