Użytkownik Shakow Opublikowano 2 Września 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 (edytowane) Imię: Olaf Wiek: 14 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Witam chciałbym zostać opiekunem serwera bo lubię spędzać wolny czas w grze i się na tym znam. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: BaseBuilder Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: tak byłem opiekunem na serwerach typu Jailbrek Znajomość amxx i panelu (0-10): 7 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): zależy czy będę przy hajsie Coś o sobie: Mieszkam w małej wsi zwanej Strachosław, mamy tam świetlice na której wspólnie gramy w cs 1.6 , lubię skakać wyczynowo na hulajnodze i rowerze BMX. Co do wymagań to jestem trochę młodszy ale no cóż, nie liczy się wiek ale umiejętności Pozdrawiam ciepło Edytowane 2 Września 2018 przez Shakow Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 3 Września 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Nie, -- Wiek - Amxx nie za dobre (przy opiekunie powinno być 10 moim zdaniem) - W tej składce też tak mącisz - Podanie - Przegrałeś nie całe 4 godziny i już na opiekuna? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Michalo Opublikowano 3 Września 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 (edytowane) Jestem na Nie +/- Wiek(Nie daje ci za to minusa bo sam jestem niewiele starszy ) -Amxx(Opiekun powinien mieć 9 albo 10 w amxx ) -Składka -Nie masz nawet admina na tym serwerze ... -Podanko takie sobie Edytowane 3 Września 2018 przez Michalo Odnośnik do komentarza
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Opublikowano 3 Września 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Na nie -Wiek -Amxx(Opiekun powinien mieć 9-10) -Składka -Podanie +Chęci -Brak admina na tym serwerze Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 3 Września 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi