Użytkownik NoCheaterinio Opublikowano 12 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 (edytowane) 1. Na kogo składasz skargę: opiekun / admina / gracza 2. Twój nick na serwerze: jakubs362 3. Nick osoby oskarżonej: maly uzi 4. Dlaczego składasz skargę: Niekompetentność 5. Data i godzina zdarzenia:11:10 6. Opis sytuacji: 3 afki na respie tt, admin po tt nie kickuje ich nie wiem dlaczego i to już nie pierwszy raz, że admin o nicku maly uzi nie wypełnia obowiązków admina, mówiąc krótko ma wywalone, dzieciarnia na serwie itd itd. trollowanie zgłoszenia na u@ nie reaguje w ogóle. Jestem po irytowany jego wyższością nad innymi graczami, myśli, że ma range ADMIN i jest kims lepszym co to ma być za zachowanie: napisałem czy mógłbym kicknąć afków, 1/2 minuty nie kickował, po czym napisałem, że długo mu to schodzi i nie musi szukać w panelu admina, nicków graczy tylko wystarczy że napisze więcej niż 4 pierwsze znaki nicku, po czym admin się oburzył, że jak to ktoś może mu zwracać uwagę i napisał, że ale on "kopiuje całe nicki i wtedy banuje i kickuje" chciałem pomóc jako starszy kolega w sourcie, że nie musi tak robi tylko własnie wystarczy, że przepisze wiecej niz 4 pierwsze litery lub cyfry które zawiera nick, którego chcemy kicknąć, ale admina to uraziło postanowił napisac do mnie "zamknij morde", co zszokowało mnie. że tak młody i niedojrzały emocjonalnie chłopiec pisze do mnie takie rzeczy, odpowiedziałem "grzeczniej dzieciaku" co już w ogóle rozwścieczyło admina po chwili dostałem mute na 30 minut, z powodem "Obraza Administracji następnym razem ban" i teraz powie mi tutaj osoba obiektywna nie obraziłem admina nazywając go dzieciakiem, który nie umie trzymać nerwów na wodzy? Chce ktoś pomóc/doradzić, to cię jeszcze opluje. Nie miałem na celu go hejtować za to że długo mu to schodzi, jedynie doradzić. Ale napisanie zamknij morde, to na takie rzeczy już nie będę przymykał oka, jak na złe sprawowanie. Chociaż wolałbym to usłyszeć przez mikrofon . Pozdrawiam cieplutko, radzę trzymać nerwy na wodzy 7. Dowody (link do demka serwerowego,ss'y, etc.): edit. "Dla mnie prawda jest taka, że to ty stawiasz sie ponad adminami serwera upominając ich i krytykując za na przykład za nie kickowanie osoby afk przez minute. Nie jest to tylko moja opinia inny admin serwera z którym rozmawiałem o tej sprawie jest również tego zdania."-Oj ten SIR. Jeśli widzę niedogodności w obowiązkach jakie popełnia admin, to nie siedzę cicho tylko mówię co jest źle, aby na przyszłość tego nie robił. "Odczułem ze jestem prowokowany przez ciebie."- źle odebrałeś, chciałem zwyczajnie pomóc Ci, aby te kickowanie najzwyczajniej trwało mniej czasu. " Jaki jest powód dla którego tak myslisz?" Bo jeżeli być tu sprawiedliwym, to sobie tez powinieneś dać mute/gag/silence a nmie tylko mi To ty odpowiedziałeś mi w sposób arogancki, odpowiedz dostałeś taka na jaką zasłużyłeś. "grzeczniej dzieciaku". "Kończąc chciałem zaznaczyć ze to był pierwszy taki incydent i postaram sie aby sie nie powtórzył." I widzisz można było dojść do porozumienia na serwerze. Dać mi dojść do słowa a nie mutować mnie od razu, wyjaśnilibyśmy wszystko tak jakaś szopka na forum i niepotrzebna dodatkowa praca dla moderatorów. Edytowane 12 Listopada 2020 przez jakubs362 2 W205 C400 „Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców” - Colin McRae [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik malyuzi Opublikowano 12 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Odnosząc się do sytuacji z 3 afk osobami, jestem adminem ale jestem rownież graczem. Zwyczajnie nie zauważłem ze 3 osoby stoją na respie. Każdemu się to może zdarzyć. Kiedy już mi napisałes ze sa 3 osoby afk zaczołem je kickowac. Chamsko zapytałeś sie dlaczego tak wolno mi to idzie i poweidziałes ze nie musze szukać w palenu admina. Prawda jest taka że nie kickuje osob przez admin panel tylko przez konsole kopiując i wklejając nick gracza ponieważ tak (dla mnie) jest najprościej. Odnosząc się do twoich słów 'Jestem po irytowany jego wyższością nad innymi graczami' Jaki jest powód dla którego tak myslisz? Dla mnie prawda jest taka, że to ty stawiasz sie ponad adminami serwera upominając ich i krytykując za na przykład za nie kickowanie osoby afk przez minute. Nie jest to tylko moja opinia inny admin serwera z którym rozmawiałem o tej sprawie jest również tego zdania. Oczywiście moim błedem bylo napisanie zamkinij morde do ciebie ale poprostu poniosly mnie emocje przez twoje aroganckie zachowanie. Odczułem ze jestem prowokowany przez ciebie. Twoje stawianie sie nad innymi udowadnia to ,że nawet w twojej skardze piszesz o mnie "tak młody i niedojrzały emocjonalnie chłopiec". Gram na tym serwerze dość dużo i wczesniej nie zdarzyła mi sie taka sytuacja ponieważ poczułem sie atakowany. To że taki incydent miał miejsce pierwszy raz swiadczy o tym, że jestem bardziej dojrzały niz nie dojrzały emocjonalnie. Z kolei jeżeli ty był byś tak dojrzały za jakiego sie uważasz to nie miałbyś potrzeby na moją wiadomość odpisać "grzeczniej dzieciaku" co potwierdza że twoje stawianie sie nad innymi nawet przez róznicę 4.5 lat. Kończąc chciałem zaznaczyć ze to był pierwszy taki incydent i postaram sie aby sie nie powtórzył. Biorąc pod uwage czas jaki spędzam na serwerze jedna taka sytuacja według mnie mogła mi sie przydarzyć 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 18 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Czytając skargę, na początku byłem skłonny ją odrzucić i tylko upomnieć admina, bo jak sam powiedział "jest tylko graczem i mógł nie zauważyć", ale po zobaczeniu słów "zamknij mordę" ze strony admina, muszę skargę przyjąć. Admin poniesie konsekwencje, przepraszam za jego zachowanie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 18 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi