Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 12 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Twój nick na serwerze: Kustosz Mocny Nick admina banującego: CONSOLE Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana Permanent Czas oraz data bana: 11-12-20 15:22 Serwer na którym dostałeś bana: [PL/EU] StrefaSkilla.pl ★ ONLY MIRAGE ★ Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): A co tu się wypowiadać gdy chciałem spokojnie wyjść i pograć se w giereczke z buta wychodzi mi że dostałem banika niestety nikt wytłumaczyć mi nie chce dla czego jedyną informacją jest : [SourceSleuth] Duplicate account. Śmieszne jest to że nigdy nie grałem na tym serwerze na innym koncie słabe jest to że ludzi uczciwych banujecie za nic z buta a osoby które lataja na cheatach i można złaszać to ciagle dalej lataja na sewerze powiedział bym że z miła chęcią grałem na waszym serwerze i poznałem spoko mordy ale to że nie wiem nie mam odznak i poziomu steam nie zmienia faktu że też jestem normalnym graczem który powinnien tak naprawde bana dostać gdy jest na serwerze i oczekiwać jakiś wyjaśnień Jeżeli sam na swój sposób próbowałem skontaktować się chociaż na DC. Proszę o przemyślana decyzje w mojej sprawie bo z bólem serca musze przyznać że mam żal do tej sytułacji która ma tu miejsce pozdrawiam . Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:572206163&advType=steamid&Submit Wycinek z konsoli po wejściu na serwer : Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN CS_App_Lifetime_Gamestats: Recording ServerBrowserFavorites Connecting to public(137.74.7.15:30025) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'MMStatus' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN Connecting to public(137.74.7.15:30025) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff #Valve_Reject_Banned_From_Server **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 12 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 IP zostało sprawdzone. Dostałeś bana pierw od Andrzeja na nicku "BOT 4RTHUR", więc po co kłamać, że nigdy nie grałeś na serwerze? Mogłeś złożyć odwołanie od bana, którego dostałeś od Andrzeja na pierwszym koncie. Odwołanie za duplikat konta odrzucam. Pozdrawiam UBT 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 12 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 12 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Temat został rozwiązany na Discordzie po krótkiej rozmowie na temat odwołania. Odwołanie przyjęte 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 12 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi