Użytkownik Jacob. Opublikowano 12 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 (edytowane) Witam Co wy na to aby zmienić muzykę w zabawie kaczki na np . kilka osób jest za jak się pytałem, zakładam ten temat ponieważ potrzeba zmian na serwerze aby przyciągać graczy Druga zabawa to polowanie na murzyna : Ta piosenka kojarzy się pewnie każdemu z murzynem Przepraszam jeżeli temat jest zbędny . Pozdrawiam Wojtek Edytowane 12 Listopada 2020 przez Wojtek. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Br0k3n Opublikowano 12 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Po pierwsze to piszesz w złym dziale. Powinieneś to napisać w dziale "Propozycje" A co do tematu to druga piosenka myślę, że nie pasuje, bo jak sama nazwa zabawy mówi "kaczki z awp". Natomiast pierwsza nie nawiązuję w żadnym stopniu do tej zabawy i wydaję mi się, że ta muzyczka już się znudziła większości osób. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 12 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgadzam się w 100 % z panem wyżej polać mu tam "potrzeba zmian na serwerze aby przyciągać graczy" myślisz, że to coś zmieni jak się doda jakieś 2 piosenki na serwer? xd P.S Przeniosłem do odpowiedniego działu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Br0k3n Opublikowano 17 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi