GENERAL ALADEEN Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 W domu wariatów odbywa się wizytacja, komisja sprawdza jak podopieczni spędzają wolny czas. Wchodzą na świetlicę, a tam zabawa. Prowadzący zabawę woła: - Całkujemy! Wtedy wszyscy wskakują na stół. Prowadzący woła: - Różniczkujemy! Wtedy wszyscy chowają się pod stołem. Ale jeden z pensjonariuszy wariatkowa stoi jak kołek i ani drgnie. Przewodniczący komisji podchodzi do niego i pyta: - A ty dlaczego się nie bawisz? - Bawię się, ale ja jestem e do potęgi x. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 15 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Może być hah 1 Odnośnik do komentarza
Moderator T Mis Bim Opublikowano 16 Listopada 2020 Moderator T Moderator T Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Hah Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi