GENERAL ALADEEN Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 W domu wariatów odbywa się wizytacja, komisja sprawdza jak podopieczni spędzają wolny czas. Wchodzą na świetlicę, a tam zabawa. Prowadzący zabawę woła: - Całkujemy! Wtedy wszyscy wskakują na stół. Prowadzący woła: - Różniczkujemy! Wtedy wszyscy chowają się pod stołem. Ale jeden z pensjonariuszy wariatkowa stoi jak kołek i ani drgnie. Przewodniczący komisji podchodzi do niego i pyta: - A ty dlaczego się nie bawisz? - Bawię się, ale ja jestem e do potęgi x. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 15 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Może być hah 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 16 Listopada 2020 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Hah Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi