Użytkownik ambasadorspołeczności Opublikowano 16 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 (edytowane) Twój nick na serwerze: dubo Nick admina banującego: Malyuzi Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana perm Czas oraz data bana: 11-16-20 14:27 Serwer na którym dostałeś bana: [PL/EU] StrefaSkilla.pl ★ ONLY MIRAGE ★[128... Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Zabiłem "Małyuzi" z awp jak zeskakiwał z domku na dół przy aucie gdzie widać go było i dostałem bana za aim-a gdzie można zobaczyć jak da rade,że gram normalnie i co runde tam wbiegał więc tym bardziej wiadomo było co robi ale widać było go jak zeskakiwał i zabiłem go po prostu Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:540355405&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199040976539/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Connecting to public(137.74.7.15:30025) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff #Valve_Reject_Banned_From_Server **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image Edytowane 16 Listopada 2020 przez ambasadorspołeczności 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 16 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 @ malyuzi 48h na rozpisanie 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik ambasadorspołeczności Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Chyba ktoś zapomniał Odnośnik do komentarza
Użytkownik malyuzi Opublikowano 18 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 6;50 - czekałeś na gracza z szorta który szedł na walku. Wiedziałeś, że jest ktoś na szorcie ale nie naturalne było to ze czekałes wcelowany przed kolumne i odsłoniony na strzały graczów którzy mogli być w kuchni. 7;15 - dziwny peek na gracza z szorta 8;25 - dziwny strzał, nie wiem skad wiedziałes, że przeszedłem na lewa strone w tym apartach 10;25 - dziwny strzał po którym postanowiłem dać ci bana Przepraszam za to, że wszyscy musieli czekać wiecej niż 48h ale mialem problemy. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 19 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Witam, 6:55 - czekałeś aż chłop wychyli, więc faktycznie dziwne. Raczej by się wychyliło normalnie, a nie w ten sposób. Niewystarczający dowód 7:15 - Widoczne tekstury. Normalny pick 10:25 - Według mnie, nie było tu nic dziwnego, dlatego zostawiam czas jako czysty Przyjmuję odwołanie, jednak na wszelki wypadek administracja będzie miała bardziej Ciebie na oku. Wg. mnie jesteś czysty, więc śmigaj do grania Pozdrawiam UBT 1 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 19 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi