Użytkownik JTK Opublikowano 16 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Nick: JTK Data i Godzina: 16.11.2020 - 15:24:15 Link do bana (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=4621 Link do Screenów: Nie moge znalezc ssów Wycinek z Konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : JTK [AMXBans] Reason : ' Wstaw Ssy na Strefaskilla.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1489042293 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.20.221.24 ' [AMXBans] ======================================= Coś od siebie: Czesc, mam pewnien problem, iż juz grubo ponad 30min męcze sie ze znalezieniem tych cholernych ss'ów ale bez skutku... Dałby radę ktoś mi w tym pomóc? Albo jak istnieje możliwość rozpisania demka? Nie wiem dosłownie gdzie te ssy są.. Szukałem je dosłownie wszędzie na komputerze i to po kilka razy żeby być pewnym tego. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik sitmanek. Opublikowano 16 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Dla graczy STEAM: Np. (C:) ~ Pliki Programów ~ Steam ~ Steamapps ~ Common ~ Half-Life ~ Cstrike. Dla graczy NonSTEAM: Np. (C:) ~ Pliki Programów ~ Counter Strike 1.6 ~ cstrike Odnośnik do komentarza
Użytkownik JTK Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 4 godziny temu, simplysitman napisał: Dla graczy STEAM: Np. (C:) ~ Pliki Programów ~ Steam ~ Steamapps ~ Common ~ Half-Life ~ Cstrike. Dla graczy NonSTEAM: Np. (C:) ~ Pliki Programów ~ Counter Strike 1.6 ~ cstrike Właśnie chodzi oto, że nie moge kompletnie nigdzie ich znależć. Tymbardziej w folderze, w którym powinny być one. Szukałem je grubo ponad 30min i nic.. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 16 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Powiem tak, nie ma ssów nie ma unbana. Tyle w temacie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik sitmanek. Opublikowano 16 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Dokładnie, nie ma ssów, nie ma UB. Niestety. Odnośnik do komentarza
Użytkownik sitmanek. Opublikowano 16 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi