Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 16 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Imię: Kuba Wiek: 15 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ jest to nowo powstały serwer, na którym mi się bardzo dobrze gra, jestem aktywny a również brakuje Opiekuna. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: ARENA 1vs1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Niestety nie, aczkolwiek pisałem podanie na Opiekuna AWP#1, jestem tam do tego momentu adminem ale więcej powiem o tym w "Coś o sobie" Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 9-10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Coś o sobie: Mam na imię Kuba, Jestem spokojny i opanowany, wiem jak się zachować w różnych sytuacjach. Jestem adminem na AWP#1 jak i na ARENIE 1vs1, pierwszy raz pojawiłem się na strefie 5 marca co oznacza, że jestem tu ponad 7 miesięcy , Cieszę się z tego, ponieważ bardzo miło mi się tu gra i rozmawia z graczami jak i adminami. Myślę, że mógłbym się sprawdzić w roli Opiekuna ze względu na mój charakter, nie jestem wybuchowy a raczej odwrotnie. Chciałbym się zająć serwerem bo widzę, że ma ogromny potencjał. Szczerze mówiąc nie widziałem nigdy serwera który odrazu po uruchomieniu miał zapełnione wszystkie sloty (w tym momencie mogę pogratulować naprawdę dobrej reklamy serwera). Od wczorajszego uruchomienia serwera mam już 5 godzin przegranych po czym można rozpoznać, że chętnie gram na tym serwerze. @ PepePanDziobak @ lisek 771 minut na serwie w ciągu 6 dni więc jednak trochę spędzam czasu na tym serwerze @ lisek admina juz mam, ale dzięki za swoje zdanie. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 16 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Na nie -prawie nie było widać cie na serwerze -Dopiero dostałeś admina -Serwer na razie nie potrzebuje opiekuna 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 16 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 -Admina masz od niedawna na serwerze -wiek -serwer jest świeży także raczej opiekun narazie nie jest potrzebny edit# tak jak napisał Andrzej, jak trivor będzie potrzebował opiekuna to też jestem za daniem szansy 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 17 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 wiek +/- sm + składka + Serwer dopiero wystartował i raczej opiekun na razie jest nie potzrebny, ale jak Trivor będzie kogoś szukał to będę na tak. Aktualnie na nie ;( pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Władek Opublikowano 19 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 sm + składka+ wiek +/- często gra + Jak dla mnie nadaje się na opiekuna. Lecz jestem neutralnego zdania, ponieważ serwer niedawno wystartował. Gdy właściciel będzie szukał opiekuna, napewno on właśnie się na niego nadaje Dzięki :D 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 19 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Witam, -/+ wiek + doświadczenie - nowy serwer dopiero + składka Jestem na razie na Nie, pociesz się trochę adminem bo niedawno dostałeś i już lecisz na opiekuna, a myślę że na razie Trivor nie szuka opiekuna i jest on zbędny w tym momencie. Lecz jeżeli będzie szukany admin na serwer "1v1" to wtedy masz mój głos. Pozdrawiam 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik lisek Opublikowano 20 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 (edytowane) Witam bardzo serdecznie! +/- wiek +składka +sourcemod itp. -nowy serwer, na razie chyba nie potrzebuje opiekuna Jestem na NIE, ponieważ prawie w ogóle cię tam nie widać, nowy serwer, który na razie nie potrzebuje opiekuna. Ale jak trivor będzie potrzebował opiekuna jestem za okresem próbnym. Pozdrawiam Rozumiem cie @ OK_BOOMER , może trochę źle się wyraziłem, w połowie mam neutralne zdanie ale serwer co dopiero powstał lepiej żebyś na admina startował Edytowane 20 Listopada 2020 przez lisek Odpisanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik zanzi Opublikowano 20 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 +/-wiek +doświadczenie +składka +czesto gra -nowy server jestem na TAK nadajesz sie 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 21 Listopada 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi