Użytkownik Wolnykurdystian Opublikowano 17 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Witam Chciałbym się odnieść w tym poście na temat Broni Jaką posługuje się drużyna CT. Otóż chciałbym aby Bronie typu: AK47, M4A1, AWP miały lepszy DMG lub miały być zmodyfikowane np: Brak Rozrzutu, Zamrażanie przy trafianiu. Dla posiadaczy Svip lub Mvip to byłaby fajna propozycja i fajnie by było jak by to zostało wprowadzone z tego względu że niektórzy w drużynie CT nie umieją sobie poradzić z Buntami wywołane przez drużynę TT. Pozdrawiam @ VIP 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 200h/alejejerozolimskie Opublikowano 17 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Przesadziłeś i to totalnie, " brak rozrzutu" , "zamrażanie przy trafieniu" ? TT by nie miało jak się buntować. Chodzi mi tutaj o zamrażanie, CT trafi TT w nogę i ten się zamrozi, wtf? Jeśli ktoś sobie nie umie poradzić w CT ,to niech tam nie wchodzi. Są osoby które sobie radzą, więc bez potrzeby jest wprowadzanie takich rzeczy. Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 17 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Każdy pomysł jest dobry, lecz ten niestety do mnie nie trafia. Będzie to uniemożliwiało bunt ze strony TT, zamrożenie to totalna przesada. Myślę, że podnoszenie DMG broni też nie jest na miejscu, starczy nauczyć się dobrze strzelać i z pomocą strażnika jest do zrobienia wszystko. Ewentualnie jeśli idziemy już w tę stronę, to zastanowiłbym się nad liczbą życia po stronie CT, ale Twoje dwa pomysły totalnie zepsułyby frajdę gry ze strony TT. Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 17 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 1.Przecież jak by dodano na serwer takie coś jak "zamrożenie po trafieniu przeciwnika" było by to za op i najprawdopodobniej na serwerze nie było by żadnych buntów co jest tak naprawdę podstawą na modach JB. 2. Z tym brakiem rozrzutu to też to jest zbędne lepszą opcją już by było dodać "zmniejszenie rozrzutu" do naszego serwerowego sklepu za jakąś tam losową liczbę pieniędzy. np 16000 no i było by to tylko na jedną rundę Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Br0k3n Opublikowano 17 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Eliminator rozrzutu jest do kupienia za szlugi o ile mnie pamięć nie myli. A to zamrażanie to nie ma sensu bo wtedy żaden bunt nie miałby miejsca. Jeżeli ogarnięty CT albo jest ich dwóch to nie jest ciężko ogarnąć bunty. Poza tym jak trafisz takiego buntującego się więźnia to on się zatrzymuje przy zetknięciu z ziemią jeżeli leci na bh. Zamykam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Br0k3n Opublikowano 17 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi