VIP Patyk97-Sławek Opublikowano 17 Listopada 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Witam wszystkich przychodzę z propozycją żeby administracja przemyślała pomysł nad tym ze wchodząc na serwer w tym przypadku to Surf Ski 2 trzeba byłoby zakładać/rejestrować na Nicku(koncie) swoje hasło żeby wejść na swój w tym przypadku Nick. No bo nie ma co ukrywać dużo osób zmienia Sobie Nicki i wchodzi na kogoś w tym przypadku nawet na mój Nick gdzie takie osoby psują top15 mi jak i wykorzystują moje monety które grając ciężko zbierałem.. Jest dużo takich osób co nawet już nie wchodzi na serwer jak codziennie grali bo nawet nie ma o co się starać juz nawet te top15 odpada jeśli Ci taka osoba wejdzie na konto i wszystko psuje ... 𝖂 𝖟̇𝖞𝖈𝖎𝖚 𝖕𝖎𝖊̨𝖐𝖓𝖊 𝖘𝖆̨ 𝖙𝖞𝖑𝖐𝖔 𝖈𝖍𝖜𝖎𝖑𝖊... Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 17 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Jak napiszesz do Trivora to będziesz miał hasło na nick za free, a tego nie opłąca się wprowadzać. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ yanko Opublikowano 19 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Kosz rezerwacji slota to 3zł.. Nikogo to nie zbawi, a serwerowi na pewno pomoże. Zbędna opcja. Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 20 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi