Użytkownik BarteQuu Opublikowano 17 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Imię: Bartek Wiek: 17 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Moze i jestem krotko jako Admin na tym serverze, ale nie ma zadnego opiekuna a jestem osoba mega pomocna i aktywna i bardzo chetnie moglbym pomoc, juz nieraz mialem opiekuna wiec mysle, ze jako opiekun dam sobie rade Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Arenki 1v1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak byłem kiedys opiekunem, na serverze ktorzy niestety upadł Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 9/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Jak najbardziej Coś o sobie: No to mam na imie Bartek mam 17 lat interesuje sie motoryzacja, posiadam swoj wlasny motor a dokladnie model "Kawasaki Ninja 300" na ogół jestem osoba mega spokojna i pomocna, lubie pomagac, wszyscy pomagajmy, dobro powraca. Jestem osoba, ktora bardzo duzo czasu spedza przy komputerze, moze to pokazac moj czas na serverze 1v1 arenki " Ponad 22 godziny w ciagu niecalych 3 dni" Trenuje Sztuki walki "Kickboxing" ale z powodu pandemii niestety nie ma teraz treningow. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 17 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Na nie -Strasznie często sie reagujesz -Opiekun na razie nie jest potrzebny +aktywność Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 17 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 +wi3k +aktywność -noooo te rage Tak jak napisałem w podaniu "okboomer'a" Jeśli Trivor będzie poszukiwal opiekuna to jestem jak najbardziej za daniem szansy Nie pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Moderator T Mis Bim Opublikowano 18 Listopada 2020 Moderator T Moderator T Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Jestem na Tak +Aktywny +Pomocny +Wiek +Podanie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 18 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 -nie potrzeba opiekuna -konto pod podanie -pograj jeszcze troche na serwie i pociesz sie adminem a nie juz opiekun... na nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 18 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 +/- wiek +/- podanie + aktywność - zachowanie - jak wspomniał każdy mój poprzednik, opiekun jest na razie zbędny - masz admina od paru dni Na NIE 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 21 Listopada 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi