Użytkownik PatryWQ Opublikowano 17 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 (edytowane) Twój nick na serwerze: PatryWQ Nick admina banującego: Kacper Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 11-17-20 17:17 Serwer na którym dostałeś bana: [PL/EU] StrefaSkilla.pl ★ ONLY AWP #2 ★ Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Co tu pisac wszedłęm sobie po roocie na serwer zeby standardowo sie rozgrzac przed fecitami pogralem chwile jakos mocno nie skupialem sie na grze go gadalem z kumplem na tsie zrobilem nie pamietam juz moze ponad 30 fragow jakos po 15 minutach cos kolo tego i nagle wywala mnie z serwera z logiem odwiedz forum. chce jeszcze dodac ze mam prawie 2500h 5 razy wbijany global obecnie 6 lvl faceit ale nie gram juz tak jak kiedys bo czasu niemam a z awp gram od czasu 1.6 gdzie tez gralem dobrze a w cs go to jest moja mein bron wiec musze grac z niej dobrze jak w teamie jestem snajperem. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:120836311&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/PatryWQ/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły. Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły. Na koniec mam skiny warte 1.2k wiec poco mam to w głupi sposób straci grajac na chitach i jeszcze jedno pytanie czy jak mam bana na awp #2 to mam bana na wszystkie serwery czy nie bo jak chcialem wbic na mirage albo awp#1 to tez mam bana Edytowane 18 Listopada 2020 przez PatryWQ Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 17 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 @ Kacper5430 Zapraszam do rozpisania demka 48h 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 19 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Przepraszam jeśli pomyliłem się ale według mnie w 8:32 oraz 7:13 używał autobh Link do demka:http://894.gotv.pro/srv64067/auto0-20201117-165904-1475174844-awp_lego_x_StrefaSkillav2-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_AWP__2_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__STORE__ZGLOS__SKLEPSMS__MVP___1shot1kill.pl.dem.zip 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PatryWQ Opublikowano 19 Listopada 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 (edytowane) 7:13 normalny skok z schodow na podest czy co to tam jest 8:32 ?? napewno ja to do 8:38 nie odawalem zadnego skoku dopiero w 8:38 odalem jeden skok ps sory ze dodalem post a nie edytowalem poprzedni Edytowane 19 Listopada 2020 przez PatryWQ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 19 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Witam, 7:13 normalna sytuacja, normalny skok ze schodów 8:32 użytkownik nie oddał żadnego skoku. Pozdrawiam ODBANOWYWUJE 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 19 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi