Użytkownik Automatyk Posted September 3, 2018 Użytkownik Share Posted September 3, 2018 Postanowiłem napisać temat w tej sprawie - może się ktoś łaskawie tym zajmie ... Pisząc do właścicieli/opiekuna każdy ma to w chuju. Od 4 dni nie mam możliwości nadania bana z określonym czasem ( np. na 5, 30 min itd) - mogę dawać jedynie same bany pernamentne. Podaje odrazu gotowe rozwiązanie prawdopodobne ... o ile macie czytanie adminów z pliku user.ini to na samym końcu dopiszcie do mojego nicku 0 ,tzn. "steam..." "flagi" "ca" 0 - powinno zadziałać , jeżeli nie to proszę coś zrobić w tej kwestii. Link to comment
Marves Posted September 3, 2018 Share Posted September 3, 2018 (edited) @AdeK @|K4|Bum @pr0 0wn3d.cfg Edited September 3, 2018 by Ar0n Link to comment
AdeK Posted September 3, 2018 Share Posted September 3, 2018 Ogarnę to w wolnej chwili. Link to comment
AdeK Posted September 3, 2018 Share Posted September 3, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts