Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Ban za nic

lolek200420

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: Nie Czitaju
Nick admina banującego Xez.
Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana
Czas oraz data bana: Ban permanentny 19.11.2020
Serwer na którym dostałeś bana: Only MIrage  
Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz):Wbiłem se na serwer zagrałem może ze 2 rundy i dostałem bana za nic admin mówił że oglądał moje demka i mam wh. Skoro miał bym cheaty to tego odwołania bym nie pisał.W tą grę mam juz około 5 k godzin i czasami zdarzą się jakieś vac akcje  
Link do Sourcebansa z twoim banem:https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:571878046&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199104021820/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:Nie wiem jak mam go zdobyć mając bana. Mam nadzieje że moje odwołanie zostanie pozytywnie rozpatrzone.

Edytowane przez Krejzol
Krejzol//zrobiłem bardziej czytelne bo można było się zgubić
  • Przykro mi 1
  • Użytkownik

@ xEz Zapraszam do wyjaśnienia sytuacji i rozpisanie demka

48h 

• Lubię to! 1

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• Użytkownik

Nie za nic, a za czity. Nie mam zamiaru drugi raz oglądać i rozpisywać demka na którym ewidentnie widać, że czitujesz. W którymś momencie nawet sam się przyznajesz na mikrofonie mówiąc, "bombsite jest czysty, nie pytajcie skąd wiem." 

Abstrahując... sam się chwalisz, że masz VAC'a na głównym koncie :). Dla takich cześków powinien być od razu ban czy czituje akurat na nowym koncie, czy nie. Graczy nam starczy :) @ Andrzej.

Link: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20201119-002233-1204301877-de_mirage-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_MIRAGE_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__ZGLOS__SKLEPSMS__MVP__FREEVIP___LiveServer.pl-0102.zip

• Użytkownik

"bombsite jest czysty, nie pytajcie skąd wiem" to , że tak powiedziałem nie znaczy że wiedziałem ze bombsite jest czysty mogłem tak powiedzieć dla żartów co nie ?. A tak btw miałem przerwę pół roku i konto main oddałem bratu i to mój kochany brat zrobił mi tego vaca. I link do tego konta podałem na koncie na którym dostałem bana żeby nikt nie płakał że odpalony jestem . Jak chcesz możemy iść na Discorda ja ci udestępnie wszystkie moje pliki i pokaże ci jak gram . Moge nawet zapłacić żebym tylko unbana dostał. Przysięgam wam bana dostałem za nic. Niech @ granmati wypowie na temat mojej gry.

Edytowane przez lolek200420
  • Ha ha 3
  • Użytkownik

No dobra skoro tak ładnie się tłumaczysz to i ja też ładnie rozpiszę :) 

2:23 - "mam maina z vac banem, to na tym TEŻ muszę być odjebany". To w końcu brat Ci nabił bana, czy Ty sam? Ja już się gubię... Zaprzeczasz sobie, kłamiesz nie tylko w grze ale też tutaj na forum. 

No ale jedziemy dalej...

4:40 - głowa z domku na szorta

5:28 - sprawdziłeś gdzie jest ziomek i potem zernkałeś non stop czy się zbliża czy nie

6:37 - znowu dziwna głowa

9:32 - trochę Ci celownik za daleko poleciał :) zabiłeś

12:00 - akcja z podaniem infa drużynie

13:07 - ustrzelenie chłopa który podskoczył

16:50 - coś Ci się trochę przycięło :) 

22:19 - jak słyszysz jak ktoś wskakuje do okna to raczej wcelowany jesteś w okno, a nie na gzyms co się wskakuje na niego z ławki, głowa też dziwna

Co Ty mówiłeś? Globala miałeś na mainie? :) Dobre żarty, nie widać tego po Twoim movemencie ziomuś.

Wiesz, że czitujesz to bądź na tyle honorowy, żeby nie pisać na forum i mało co do pa*y nie klękać z prośbą o odbanowanie. Tfu... 

• Użytkownik

Po pierwsze nie mówiłem że mam globala xd a po drugie skoro jestes taki przekonany że jestem odpalony zapraszam na Discorda i pokaże ci wszystko. Moje pliki i jak gram . Bo juz mnie to troche denerwuje oskarżasz mnie o cheaty bo niby jestem odpalony a ty widzisz mój ekran czy co ? To że strzelam głowy i robie jakieś vac akcje to jest fart. I powtórze się jeszcze raz mam około 5 k godzin. A i przecież skoro był bym słusznie zbanowany to po co miał bym pisać odwołanie ? Poszedł bym se na inny serwer i tam niby cheatował. Ale na tym serwerze poznałem tylu fajnych ludzi . I wgl ten serwer jest za******y. Na tym koncie kupiłem se prime i opłacało by mi się cheatować na koncie na którym kupiłem prime ? No chyba nie.

Edytowane przez lolek200420
  • Użytkownik∙

Witam, 

Z racji tego, że Admin przeprosił i napisał żebyśmy odbanowali to odwołanie przyjmuję i odbanuję.
Druga rzecz  @ Moderator lub  @ Junior Admin  proszę o nadanie warna dla użytkownika @ lolek200420 , zwracana była uwaga 2 razy jako ostrzeżenie za trzecim razem poleciała notatka warn. Jeżeli nikt nie czyta notatek to potem są takie konsekwencje.
@ xEz nie rozumiem po co wypisujesz na priv, a widzisz notatki nawet dwie na ciebie z czego ja ci odpowiedziałem i też chciałem uzyskać odpowiedź od ciebie jak się zapytałem to zlałeś. Prosiłbym o wyjaśnienie z Adminem tej sytuacji @ Andrzej.

Pozdrawiam
UBT

• Super 1
#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Użytkownik∙

odwolanie_przyjete.png

#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]