Użytkownik∙ yanko Opublikowano 20 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Imię: Kacper Wiek: 17 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Przede wszystkim.. funkcja Opiekuna jest wymagającym stanowiskiem od osoby która sprawuje ową rolę. Patrząc na mój charakter, kompetencje, doświadczenie oraz czas spędzony z ludźmi na serwerze czuje się na siłach, aby składać podanie. Na serwerze często borykam się z osobami psującymi grę tzw. "cheaterami" na pewno będę chciał takim incydentom zapobiegać w czas, znajdzie się kilku adminów na serwerze którzy po krótkiej sesji opuszczają serwer i w późniejszym momencie nastaje "syf". Brakuje osoby która będzie potrafiła upilnować serwer jak i samą aktywność adminów. Jest to jeden z powodów dla których chciałbym objąć miano Opiekuna. Natomiast drugim powodem jest wcześniej oraz później wspomniane doświadczenie z zakresu AMXX, dzięki moim możliwością serwer nic nie straci, wręcz zyska począwszy od graczy do urozmaicień rozgrywki. Kultura osobista jaką zostałem obdarzony jest na znacznym poziomie, więc nie będzie sytuacji w której to osoba odpowiadająca za serwer będzie odnosić się do graczy w sposób arogancki, czy też wulgarny. Jestem świadom, iż nie posiadam rangi Admina na tymże serwerze, lecz myślę, że w tej sytuacji jest to zwyczajnie proces zbędny - jest to jedyne wymaganie, jakie na chwilę obecną nie spełniam. Patrząc na resztę aspektów myślę, że inne wymagania zostały spełnione Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Serwer jaki obrałem do sprawowania tejże roli, to Surf Ski CS 1.6 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Sprawowałem funkcje Opiekuna Serwera na sieci która z braku zainteresowania właściciela upadła. Na owej randze spędziłem łącznie 7 miesięcy - staż znikomy, lecz pozwolił mi rozwinąć doświadczenie które w późniejszym czasie sam nabierałem, oraz umiejętności jakimi aktualnie dysponuję. Myślę, że sprawdziłem się w funkcji Opiekuna poprzez wywiązywanie się ze wszystkich powierzonych obowiązków, oraz regularnym uczestniczeniu w życiu serwera, różnego rodzaju wprowadzania nowości. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 9.5 / 10, pomimo braku posiadania własnego serwer wdrażam się bardziej w silnik jakim jest AMXX, dzięki znajomości z osobami biegłymi w tym temacie, co rusz udoskonalam własne umiejętności w tym zakresie. Z dnia na dzień, z miesiąca na miesiąc dowiaduje się więcej rzeczy, powoli piszę coraz to trudniejsze pluginy, co na pewno przekształci się na moje możliwości w niedalekiej przyszłości. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Jak najbardziej TAK, aczkolwiek nie będę ukrywał, że zdarzy się raz czy dwa na ruski rok gdzie zwyczajnie z przyczyn jakimi są problemy finansowe rodziny (Dla osób ciekawskich dodam, że pracuję na własny rachunek. Wychowano mnie w rodzinie, gdzie trzeba pomóc drugiej osobie w sytuacji fatalnej, dlatego część wypłaty przeznaczam na nich) przez aktualną sytuację epidemiologiczną w naszym kraju nie będę w stanie włożyć pieniążki w serwer. Aczkolwiek wszystkie zaległości będą regulowane. Coś o sobie: Kacper - dusza towarzyska, człowiek z wielkim poczuciem humoru i jeszcze większym uśmiechem na twarzy. Jestem osobą społeczną, dzięki czemu łatwo przychodzi mi poznawać nowych ludzi, również mam dość duży dystans do siebie przez co jest ciężko wyprowadzić mnie z równowagi, szczęśliwcowi któremu to się uda... biada za życia oj biada... Myślę, że te kilka cech mojej osoby są odpowiednie pod owe stanowisko, jak i każde inne. Jestem osobą obowiązkową oraz zdyscyplinowaną, nie mam problemu z dostosowaniem się do wymagań osób wyżej ustawionych ode mnie oraz staram wywiązywać się z obowiązków na każdy możliwy sposób. Dlaczego akurat Ty?: Jestem typem człowieka który nie boi się próbować nowych rzeczy. wręcz jestem zdeterminowany by osiągnąć swój zamierzony cel. Mam wrażenie, że podołam wszelkim oczekiwaniom ze strony Administracji oraz Użytkowników, chcę spróbować także swoich sił na tymże stanowisku. Na pewno nie zawiodę zarządu jak i samych graczy, na serwerze spędziłem wiele czasu ( nie wliczając ostatniego miesiąca.. padł zasilacz) więc jestem już mniej więcej znany społeczności Surf'a. 2 Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 20 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 siema +podanie +doświadczenie +amxx +składka +chęci Oczywiście że na tak pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dexteross Opublikowano 20 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Jestem na Tak: - doświadczenie -wiek - podanie -amx 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 20 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Na tak ++++++ Podanie + Wiek + Amx + Brak opiekuna, chęci Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 20 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Jestem na tak +podanie +brak opiekuna +chęci +wiek Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 20 Listopada 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi