Użytkownik xEz Opublikowano 20 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Twój nick: xEz Nick oskarżonego: Krejzol Powód skargi: Bezpodstawne odbanowanie czitera Opis sytuacji: Nie wiem czy jest sens opisywać sytuację, ale po raz kolejny widać nieudolność komórki UBTeam. Przez moją ironiczną wypowiedź cziter został odbanowany bez obejrzenia demka. Coś jest nie tak, skoro jeden admin banuje, ogląda, opisuje demko, a drugi się wpieprza w kompetencje i od buta go odbanowuje! Ja rozumiem, że może nie każdy ma pewne zdolności i cechy do właściwej komunikacji w społeczeństwie ale to wystarczy jedynie umiejętność czytania i podstawowej dedukcji... możne też zapytać. Jakoś nie miałeś potem problemu aby po fakcie wejść na serwer mirage i poprosić mnie o dołączenie do Ciebie na TeamSpeak, aby przedyskutować inną sprawę i poinformować mnie, że odbanowałeś czitera. Pomijając już fakt, że napisałeś do mnie, albo wejdę na TS, albo sprawę będziemy załatwiać przez administrację wyższą. Nie wiem czy chciałeś mnie wystraszyć tym czy podbudować swoje upadłe ego. Chciałeś załatwiać przez administrację wyższą no to bardzo proszę, jesteśmy na forum - nie mam nic do ukrycia. Data i godzina zdarzenia: 20.11.2020 Miejsce zdarzenia: Forum Dowody: Coś od siebie: Przed całą sytuacją zapytałem Cię na priv o logiczne przesłanki dot. edycji postów, a nie pisania normalnie jeden pod drugim. Nie uzyskałem odpowiedzi - arogancko odpisałeś mi z opisem jakbym nie wiedział jak to się robi, prosiłem tylko o logiczne wytłumaczenie. Chciałeś mi utrzeć nosa tym unbanem? Brawo! Róbmy sobie wszyscy pod ch*j, a niech gawiedź serwerowa ma bekę Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 20 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 @ Krejzol CS:GO Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 20 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Witam, 1. Nie stosowałeś się do notatek co ci nakładałem "ostrzeżenie", po czym napisałeś mi na priv "Przecież to jest nieczytelne jak się edytuje swoje posty, nie da się czytać tego bo nie ma żadnego ładu i składu..... jaki jest cel edycji powiedz mi proszę bo nie rozumiem tego za bardzo." Juz odnoszę się do tego, spamić nie można tylko edytować post, byłem dla was miły itp. dałem wam 3 szansy żebyście się ogarneli i dali edytowanie. Lecz nie działało i nie umiecie czytać notatek. 2. napisałeś "sorki, 5K godzin. Odbanujcie go", więc jeżeli się normalnie traktujemy to piszemy również na poważnie. Napisałem do ciebie na priv o co chodzi z tym "sorki, 5K godzin. Odbanujcie go", lecz zlałeś mnie i nie odpowiedziałeś. To nie działa w jedną stronę tylko w dwie, jak ty pytałeś to od razu Ci odpowiedziałem i było okej, ale jak ja zapytałem to zlałeś mnie. 3. Chciałem z tobą to wyjaśnić na ts3 i normalnie miedzy nami bo jeszcze miałem pytanie co do bana, którego dałeś na 4h z powodem " za bycie kretynem". Po tym jak ci to powiedziałem, to ty powiedziełeś "nie chce mi się z tobą rozmawiać, nara" i to mówi osoba która ma 25 lat? Nie sądzę że tylko masz ale nie o tym teraz piszemy. Jak nie chciałeś ze mną gadać to poszedłem do Adnrzeja i tam mu powiedziałem co i jak więc zmienił powód bana i czas na godzinkę tylko. 4. Drugi raz wbiłeś na ts i chciałem z toba pogadać to usłyszałem porównanie mnie do 12 latka lub 13 latka, oraz wyzywanie mnie od mniej inteligentych co też powiedziałem to Andrzejowi co do mnie mówisz. Unosiłeś się caly czas do mnie, lecz ja wtedy normalnym tonem do ciebie mówiłem i nie ogarniam że byłeś tak zbulwersowany. 38 minut temu, xEz napisał: Pomijając już fakt, że napisałeś do mnie, albo wejdę na TS, albo sprawę będziemy załatwiać przez administrację wyższą. Zacytowałem to co napisałeś i gdzie tak mówiłem gdzie Ci groziłem? Że jak nie wejdziesz to to zgłaszam wyżej tu masz to co pisałem: "Krejzol CS:GO 346 Odpowiedziano: 2 godziny temu SPRAWA JEST ZGŁASZANA DO WYŻSZEJ ADMINISTRACJI Chciałem z tobą wyjaśnić sprawy z banami ale jednak nie idziesz na normalną drogę rozmowy tylko mówisz nara i olewasz sprawę" Widzisz sam chciałem normalnie z tobą pogadać i załatwić to lecz ty kłamiesz na forum jeszcze XD 38 minut temu, xEz napisał: Coś od siebie: Przed całą sytuacją zapytałem Cię na priv o logiczne przesłanki dot. edycji postów, a nie pisania normalnie jeden pod drugim. Nie uzyskałem odpowiedzi - arogancko odpisałeś mi z opisem jakbym nie wiedział jak to się robi, prosiłem tylko o logiczne wytłumaczenie. Chciałeś mi utrzeć nosa tym unbanem? Brawo! Róbmy sobie wszyscy pod ch*j, a niech gawiedź serwerowa ma bekę Następna rzecz to co pisałem: "Krejzol CS:GO 346 Odpowiedziano: 2 godziny temu masz trzy "kropki" w prawym górnym rogu postu, następnie dajesz np. //edit #1 i pod tym wklejasz swoją dalszą wypowiedz i nie spamimy ty dostałęś tylko ostrzeżenie tamten dostaje warna już. Pozdrawiam" Jeżeli umiesz czytać i też notatki to powinieneś się zastosować do nich i nie pisać odpowiedź pod odpowiedzią jakbyście razem tylko byli i dyskutowali na pv (czyli ty i lolek). Po twoim zachowaniu to ty prowokowałeś i dawałeś dalej odpowiedź za odpowiedzią w temacie UNBANA. Na koniec chciałem dodać że unban był słuszny jeżeli byś nie napisał sorki odbanujcie go to bym mu nie dawał ub i sprawdził demko to jest twój błąd a oskarżasz mnie. Zastanów się. Pozdrawiam KREJZOL //EDIS #1 Jeszcze jedna sprawa dostaje od admina mirage wiadomość że o 15:58 gadasz na mój temat na forum serwera i obgadujesz mnie. Brawoo 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 20 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 @ Krejzol CS:GO wydaje mi się że twoim obowiązkiem nie jest ostrzeganie użytkowników którzy piszą post jeden za drugim a działanie w kręgu ubt csgo: odwołania, zgłaszania graczy etc. @ xEz przedstawił swoją rozpiskę i nie wnikam w to czy była trafna czy nie. @ Krejzol CS:GO jako członek UBT powinieneś sprawdzić czy dany gracz był czysty. Wydawało mi się że podchodzisz do danej sprawy profesjonalnie, jak widać totalna amatorka. Druga sprawa, @ xEz jesli po twojej rozpisce dodajesz post w którym piszesz "Sorki, 5k godzin. Odbanujcie go" sugeruje że sam nie byłeś pewny. Działacie w jednym teamie, więc prosze podchodzić do danej sytuacji należycie. Skargę przyjmuję, na razie bez większych kar. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 20 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi